[Eskişehir - MT]

Eray haftasonu şehirdışında olacağım için nikaha katılamıyacağım bu yüzden çok ama çok özür dilerim kardeşim :rendeer:

Haftasonu Balıkesir-Tatlısu gezisi yapıp dönücez (arabayla) eğer o tarafa motosikletle yada arabayla gidecek arkadaşlar varsa yolda eşlik etmekten mutluluk duyarız...:rendeer:

Faruk sanada hayırlı yolculuklar...Tekerin düz bassın...:cat:

:) SECERE demek istedin dimi sinanım :)

hacı, okey king batak filan oynaya oynaya öle alışmışız:p:p:mrgreen::mrgreen::queen::queen:

bugün akşam tam 3 tane düğüne gitcem:pale: 3ü de aynı saatte 3ü de can-ciğer arkadaşlarım :pale:2şer saat kalıcam maksat gönül almak napıyım şu yazı bi atlatsak seneye allah kerim :cherry::cherry:

hacı, okey king batak filan oynaya oynaya öle alışmışız:p:p:mrgreen::mrgreen::queen::queen:

bugün akşam tam 3 tane düğüne gitcem:pale: 3ü de aynı saatte 3ü de can-ciğer arkadaşlarım :pale:2şer saat kalıcam maksat gönül almak napıyım şu yazı bi atlatsak seneye allah kerim :cherry::cherry:

bu cümlenin altında farklı manalar yatıyor gibi geldi seneye ALLAH Kerim derken aklından geçen neydi yoksa sendemi düğün yapıcan seneye:bounce:

SİNAN ABİ seneye derken sanırım sende evleneceksın bu arada ben yeni üyeyim yavaş yavaş çözmeye calişiyorum forumu adım:taylan hatay iskenderundayım herkese slmlar saygılar...

SİNAN ABİ seneye derken sanırım sende evleneceksın bu arada ben yeni üyeyim yavaş yavaş çözmeye calişiyorum forumu adım:taylan hatay iskenderundayım herkese slmlar saygılar...

geldinmi la zibidi :) hoşgeldin sefalar getirdin :)

bu cümlenin altında farklı manalar yatıyor gibi geldi seneye ALLAH Kerim derken aklından geçen neydi yoksa sendemi düğün yapıcan seneye:bounce:

e adamım işi düzelttik iste4diğim motorumu da aldım ev de hazırlancak zamanla artık allah kerim diyelim nasip neyse olur :) kısmet aranıyor:cherry::cherry::cherry:

Hoşgeldin aramıza:rendeer: Eskişehirlimisin yoksa gezinirken mi gördün abicim:cat:

ozan, bu bizim çenesi düşük taylan :) benim msn kabusum :p:p:p:p:p:p:p:p

hoşgeldin foruma,hatay mt yede bekleriz..

vay topri bak bu nooss çocukta sizin oralardan :) ben çağırdım mt'ye :cherry:

mrb millet motorunun olupta binememenin ne demek olduğunu şimdi anladım çok kötü bişey yaf

tabi dostum hatay mt gelirim dawet ettinde yokmu dedik:)

e adamım işi düzelttik iste4diğim motorumu da aldım ev de hazırlancak zamanla artık allah kerim diyelim nasip neyse olur :) kısmet aranıyor:cherry::cherry::cherry:

msn kabusu :) hahahh

Son düzenleme:

Yakışır sinanım hayırlısı olur inşallah e ben ne yapım daha istediğim motoruda alamadım bizim iş istediğim motorla olursa zaten hayat boyu bekarız demektir:queen:

ewt aynen öyle oldu topri buldugun i oldu.ama sinan abinin de hakkını yememek lazım..

Son düzenleme:
mrb millet motorunun olupta binememenin ne demek olduğunu şimdi anladım çok kötü bişey yaf

haklısın selçuk. bende tattım o kötü duyguyu zamanında :)

Yakışır sinanım hayırlısı olur inşallah e ben ne yapım daha istediğim motoruda alamadım bizim iş istediğim motorla olursa zaten hayat boyu bekarız demektir:queen:

hep bekarlık sultanlık derler gökhanım iyi olmuyo böle hep gez hep gez. insan bi süre sonra sıkılıyor monotondan :) :) hayırlsıı olcak inşallah gokhanım. çalışmalarımız sürüyor:)

topri iyi etmişin hemşomu bulup ta eskişhirden katmışsın mt ye..

işlem tamamdır

sinan abi ne oldu? sustun ya msn yetmedi forumda da buldum seni :)

yaratık :queen::queen::queen:

hamza çok güzel bi zamanda aradın kardeşim tebrik ederim :queen::queen::queen:

Ya hacım öle çekingen çekingen konuşunca bir durum olduğunu anladım zaten :mrgreen::mrgreen: Başta jeton düşmedi ama sonradan tınk etti zaten o sırada sende böle böle dedin :mrgreen::mrgreen: Rahatsız ettiysem,yarıda kesdiysem özür dilerim hacım :mrgreen::mrgreen: Sen keyfine bak :queen::queen::mrgreen:

Arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın az sonra Tatlısu'ya doğru yola çıkıyorum.2 günlüğünede olsa biraz stres atıp yüzeyim dimi ya çalış çalış nereye kadar :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler herkese slm..
soole bı ugrıyım dedım..hemde bısı solemek ıstıyom..
motoruna xenon far takmak ısteyen warsa bana ulassın..ıstanbuldan cok cok uygun fıyata xenon getırıcem..uzun/kısa h4 set aldım..ama benım motorda tek ampul kullanıcam..yanı ampulun bırı bosta..tek ampul kullanıp uzun/kısa xenon ısteyen olursa bana msn den yada ozel msj la ulassın ortak alalım..setın fıyatını burda soylemıcem ama ornek verıyom..set 300 lıraysa tek almak ıstedıgınde bu fıyat 250 falan oluyo cunku adamın elınde yarım set kalıyo ve satması zor..fıyatı ıkıye bolmek ıcın ortakcı bulmak daha cazıp..
ben kactım ewde tadılat war..herkese ıyı gezmeler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar