mrb millet nasılsınız ben kanuniyi kısa zaman sonra hurdaya cıkarıyorum:cherry: araba yapcem :mrgreen:yenı motosıkletlere bakıyorum hayat nası gıdıyor herkese slm
selam seçuk
mrb millet nasılsınız ben kanuniyi kısa zaman sonra hurdaya cıkarıyorum:cherry: araba yapcem :mrgreen:yenı motosıkletlere bakıyorum hayat nası gıdıyor herkese slm
yine noluyor burda burak ( slayer ) olan burak mı kim ne yapmıs . acık yazalım lutfen
oralarda zor be adamım 300 ytl ye o taraflarda arkadaslarım var senın ıcın bır arastırma yaptırtırım inş gonlunce bır yer denk gelır
teşekkürler.. iyi olur araştırırsan biliyorm zor ama artık bulacağız bi yolunu)) hem eskişherde sokakta kalmam demii..
yine noluyor burda burak ( slayer ) olan burak mı kim ne yapmıs . acık yazalım lutfen
selam seçuknapcan arabayı ya alalım sana da bi ybr takılam işte
gidipte chopper filan alma hee:mrgreen:
ozan suziki gsxr 1000 avartarı nerden çıktı suzikicimi oldun sen![]()
olm nesı vardı yaaa tüh gitti güzelim köpek . olm benım sadık dostum köpekler ölünce bana ağlama geliyor bir şey yazmayıp gidiyorum bu sabah :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
üzüldüm vallahi hamza.bizim köyde de var 2-3 tane köpecik her gidişimde arabayı kovalarlar ya da motoru:salut: bende giderken mutlaka 3-4 tane bayat ekmek alır giderim yoksa beni sevmiyolar ekmek götürmezsem
hayırlı işler kardeşim![]()
tehlikeli makina (sen demiştin) alanlar ya kaza yapıyor yada hemen satıyor dimi :cyclopsan:silent:
önün bomboş arabanında önü boş en az 5 sefer selektör yaptım (kornayı saymıyorum hadi motorun sesinden duyulmadığını farzedelim) kimse sallamadı bende bildiğimi okudum.maalesef kimseyi sallamayan sürücüler olduğu zaman bazen agresif kullanmak gerekiyo.sonra yanınızdan geçincede korkuyosunuz.o zaman aynalarınızı biraz kontrol edeceksiniz.aynaya bakmak için illaki bi kamyonun,otobüsün kıçınıza gelmesi gerekmez.herkes kendi ağzından kendisini haklı çıkaracak şekilde anlatabilir olayı.sizden tarafsız bi şekilde eleştirmenizi beklerdim ama maalesef öyle olmamış!şunuda belirteyim ister trafikte olsun ister başka durumda önce kendi hayatımı düşünürüm sonra başkalarını.ayrıca yanınızdan geçmekle hayatınızı nasıl tehlikeye attım onuda anlamış değilim önüne kırıp fren yapmadım üzerine sürmedim sıkıştırmadm???bi şikayetiniz varsa kaldırırsınız telefonu ararsınız trafiği bildirirsiniz plakamı onlar gerekeni yapar.ya da çevirirsin yolda ne yapıyosun kardeşim dikkatli ol dersin bende cevabını veririm.burda millete reklam yapmanın alemi yok!!!burak kardeş seni tanımam görmem yanlış anlama ama kendi hayatın değersiz olabilir beni ilgilendirmez fakat benim hayatım herşeyden değerli.bu sefer kaza bela olmadı fakat her zaman olmayacak diye bişey yok sen daha iyibilirsin bu durumları. daracık sokakta bi arabayla bi motorun arasından sürücüyü uyarmadan gazlamak marifet değil bi yerde yapışır kalırsın (beni bağlamaz) ama çevrendekilere zarar verme hakkın yok.trafikte motor üzerindeyken seninle bir daha karşılaşmak istemem.bu şekilde ki sürüş tarzı yüzünden motorcular hep serseri oluyor kuruya yaşa bakmadan...herkese kazasız belasız güzel sürüşler..
2008 çift eksoz çok güzel tehlikeli ama güzel makine![]()
o torku ve gücü alan bidaha iflah olmaz racing motor degil baska bi sınıf![]()
seni varya köprü başında ki elektrık dıregıne asarım chooper alma falan yapma . ne derdın choopercılarla
Yarından itibaren 1 hafta izinliyim, Bilecik - Bursa - Amasya yolculuklarımın dışında Eskişehir yollarında görüşmek üzere :rendeer:
Ah ah ben zaten bu yüzden uzak durmaya çalışıyordum racingten ama nereye kadar kaçıcan en sonu düşürdü beni ağına bu tork canavarları:salut: :cherry: :mrgreen:
sen niye alındın la üstünechopper sürmek zor ondand edim
hayırlı yolculuklar aytaç
ee ne zaman alıyoruz sana da bi 600cc ? :cherry:
Erhan abiden istediğim stickerlarımı göndermiş. Çok teşekkürler Skullhunter :cherry:
![]()
Sorma şuan sadece onun için çalışıyorum desem yeridir 600 veya üstü birşeyler şart ama racink ama naket ama enduro o an kafam ne der bilemiyorum bellimi olur scooter bile olabilir (düşük bir ihtimal ama) ama motosikletin her türlüsünü seviyorum burası değişmez hayırlısı:cherry: