[Eskişehir - MT]

esselamün aleyküm verahmetullah.Sabah-ı Şerifleriniz hayırlı ola.Abilerim arkadaşlarım.bi süredir yokum sitede,pek vakit bulamıyorum pc başına gelmeye flan.Hepinize iyi günler,hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim.

Bu arada Cüneyt abi.Elimde olmayan nedenlerden dolayı bazı şeyleri çok erteledim,farkındayım:cat:

iyi sürüşler...

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi berekatühü Ahmet :cherry: Bende işten güçten dolayı uzun süredir giremiyorum...Ama yinede yatmadan önce bir bakıyorum kim ne yapmış diye...Neyse herkese hayırlı işler bol kazançlar...Gününüz bol güneşli yolunuz hep açık olsun,tekeriniz düz bassın :cat:

a.selam ahmedim :cherry: motoru getirdiğimizden beri girmiyon belki de :) bitmedimi inşat :)

sana da hayırlı işler hamza :)

s.a arkadaslar...

acil bir kan durumu var

osmangazi üni.kan merkezinde b rh + kan aranmakta

daha doğrusu yatan bir hasta için cok miktarda kan arıyolar

eğer aranızda varsa bi uğraması mumkun mu??

hastanın adı gülay aktaş..

şimdiden tşk ederim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hasta arkadaşa ve yakınlarına geçmiş olsun :salut:

Ersin arkadaşımız mt ye girebiliyormuş ama mesaj yazamıyormuş,
hepinize selamı var, Rusyadan sevgilerini gönderdi :rendeer: :cat:

selamun aleykum nabrsınız millet işten gucten gezmekten fırsat bulamadım şimdi bi fırsat yakaladım ve hepinize bi selam vereyım dedim herkeze hayırlı aksamlar

Hasta arkadaşa ve yakınlarına geçmiş olsun :salut:

Ersin arkadaşımız mt ye girebiliyormuş ama mesaj yazamıyormuş,
hepinize selamı var, Rusyadan sevgilerini gönderdi :rendeer: :cat:

getiren götüren sağolsun :rendeer: orayla ip ile ilgili tr'ye çıkış yapılamıyuormuş geçen de sölemişti bana .:)

selamun aleykum nabrsınız millet işten gucten gezmekten fırsat bulamadım şimdi bi fırsat yakaladım ve hepinize bi selam vereyım dedim herkeze hayırlı aksamlar

hayta seni :wiinkk:az bin motora :queen: bulut'u bi yakalasam zati tekere kalkıp üstüne sürcem :) debriyaj balatası değişmesi lazım galiba tekere kalkamıyoz :mrgreen:

getiren götüren sağolsun :rendeer: orayla ip ile ilgili tr'ye çıkış yapılamıyuormuş geçen de sölemişti bana .:)

hayta seni :wiinkk:az bin motora :queen: bulut'u bi yakalasam zati tekere kalkıp üstüne sürcem :) debriyaj balatası değişmesi lazım galiba tekere kalkamıyoz :mrgreen:

yaa abi 125 cc motor iyi bir işçilik vermezsen tekere kalkmaz , 1 . viteste debrıyajı bırakırsın eger motor gaz verınce gıtmek ıstemıyorum gıbı gectec gecten alıyorsa debrıyaj bıtmıs demektır

bulut naneyi yaedi bisikletle servıs yapıyor

ee sadece motorlardanmı konuşmak lazım..banada ev lazım:)) arkadaşlar anadolu üniversitesine yakın 2+1 300 ytl ev tanıdığı olan bilen gören haber versin allah rızası için,öğrenciyim abi bi el atsanız:mrgreen::pr:

burak kardeş seni tanımam görmem yanlış anlama ama kendi hayatın değersiz olabilir beni ilgilendirmez fakat benim hayatım herşeyden değerli.bu sefer kaza bela olmadı fakat her zaman olmayacak diye bişey yok sen daha iyibilirsin bu durumları. daracık sokakta bi arabayla bi motorun arasından sürücüyü uyarmadan gazlamak marifet değil bi yerde yapışır kalırsın (beni bağlamaz) ama çevrendekilere zarar verme hakkın yok.trafikte motor üzerindeyken seninle bir daha karşılaşmak istemem.bu şekilde ki sürüş tarzı yüzünden motorcular hep serseri oluyor kuruya yaşa bakmadan...herkese kazasız belasız güzel sürüşler..

yine noluyor burda burak ( slayer ) olan burak mı kim ne yapmıs . acık yazalım lutfen

ee sadece motorlardanmı konuşmak lazım..banada ev lazım:)) arkadaşlar anadolu üniversitesine yakın 2+1 300 ytl ev tanıdığı olan bilen gören haber versin allah rızası için,öğrenciyim abi bi el atsanız:mrgreen::pr:

oralarda zor be adamım 300 ytl ye o taraflarda arkadaslarım var senın ıcın bır arastırma yaptırtırım inş gonlunce bır yer denk gelır

Slm Eskisehirli motorcular

a.s son.selçuk sen nerenin motorcususun hangı sehır

Son düzenleme:
Hayırdır ne oldu beyler???Bahsedilen Burak bizim SlayeRR'mı ????Sanmıyorum o olduğunu ama umarım o değildir?Burak hem kendi hayatına hemde başkalarının hayatına değer verir ama :silent: Umarım bahsedilen kişi değildir...
------------------------------------------------

İki gündür girmiyorum köpeğim öldü o yüzden baya bi moralim bozuk :salut: Sempati Hayvan Hastanesindeki veterinerin sorumsuzluğu ve resmen CAHİLLİĞİ yüzünden köpeğimi kaybettim:salut: Umarım sizler iyisinizdir :cat:

Hayırdır ne oldu beyler???Bahsedilen Burak bizim SlayeRR'mı ????Sanmıyorum o olduğunu ama umarım o değildir?Burak hem kendi hayatına hemde başkalarının hayatına değer verir ama :silent: Umarım bahsedilen kişi değildir...

İki gündür girmiyorum köpeğim öldü o yüzden baya bi moralim bozuk :salut: Sempati Hayvan Hastanesindeki veterinerin sorumsuzluğu ve resmen CAHİLLİĞİ yüzünden köpeğimi kaybettim:salut: Umarım sizler iyisinizdir :cat:

olm nesı vardı yaaa tüh gitti güzelim köpek . olm benım sadık dostum köpekler ölünce bana ağlama geliyor bir şey yazmayıp gidiyorum bu sabah :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

burak kardeş seni tanımam görmem yanlış anlama ama kendi hayatın değersiz olabilir beni ilgilendirmez fakat benim hayatım herşeyden değerli.bu sefer kaza bela olmadı fakat her zaman olmayacak diye bişey yok sen daha iyibilirsin bu durumları. daracık sokakta bi arabayla bi motorun arasından sürücüyü uyarmadan gazlamak marifet değil bi yerde yapışır kalırsın (beni bağlamaz) ama çevrendekilere zarar verme hakkın yok.trafikte motor üzerindeyken seninle bir daha karşılaşmak istemem.bu şekilde ki sürüş tarzı yüzünden motorcular hep serseri oluyor kuruya yaşa bakmadan...herkese kazasız belasız güzel sürüşler..

vallahı bende tırsmadım deıl ama erken farketdim.

geçmiş olsun arkadaşlar kazasız daha dikkatli sürüşler dilerim :rendeer:

Slm Eskisehirli motorcular

selam sana da son.selçuk :)

inşallah bulursun topri. bu aralar gelsen de bi kolaçan etsen iyi olur :)

üzüldüm vallahi hamza.bizim köyde de var 2-3 tane köpecik her gidişimde arabayı kovalarlar ya da motoru:salut: bende giderken mutlaka 3-4 tane bayat ekmek alır giderim yoksa beni sevmiyolar ekmek götürmezsem :)

hayırlı işler kardeşim:)

mrb millet nasılsınız ben kanuniyi kısa zaman sonra hurdaya cıkarıyorum:cherry: araba yapcem :mrgreen::p yenı motosıkletlere bakıyorum hayat nası gıdıyor herkese slm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar