Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler 
Ben çok araştırdım piyasayı ve gv250 almaya karar verdim ama biraz daha araştırınca kuralkan ile globalin kavgalı olduğunu gördüm motor isim hakkı yüzünden felan az daha araştırınca
hyosungun s&t ye katıldığını ve s&t ninde kuralkan ile anlaşma yaptığını öğrendim yani çok büyük ihtimal s&t kanuni gv250 alacağım ama bu seferde bu motorların injeksiyon lu olduğunu duydum karbüratörlüyü heryerde yaparlar ama injeksiyonlu motordan anlayan kanuni servisi yok denecek kadar az felan diyorlar.Eskişehirde de böyle mi.İş biraz ciddiye binsin zaten arayıp konuşacağımda yorumlarınızı almak istiyorum böyle tecrübeyi başka yerde bulamam.
Birde güvenlik olarak zaten sanırım bir 3 4 zincir takacağım alarm felan ama apartmanın içine girip de daha 40ı çıkmamış bisikletimi
gündüz vakti zinciri tek hamlede kırıp götüren olduktan sonra yinede diken üstünde olurum gibi ama hele bi alalım gerekirse hergün eve çıkartırım :cherry:
Harleylerde çok süper duruyor bu arada haberim olmadı inşallah kaldırılmadan yetişebilirim tam benim tarzım motorlar
Bu arada ismim Enver tanıştığımıza memnun oldum.kusura bakmayın heyecan.
Ben çok araştırdım piyasayı ve gv250 almaya karar verdim ama biraz daha araştırınca kuralkan ile globalin kavgalı olduğunu gördüm motor isim hakkı yüzünden felan az daha araştırınca
Birde güvenlik olarak zaten sanırım bir 3 4 zincir takacağım alarm felan ama apartmanın içine girip de daha 40ı çıkmamış bisikletimi
Harleylerde çok süper duruyor bu arada haberim olmadı inşallah kaldırılmadan yetişebilirim tam benim tarzım motorlar
Bu arada ismim Enver tanıştığımıza memnun oldum.kusura bakmayın heyecan.
Son düzenleme: