yapmammı bunu ben yaptım işte
bak videonun başına 2005 cbr 600rr yazıyo.yarış granajları var üstünde
önde küçük dişli komple yoshi hepsi yazıyo.benim makinayı biliyonuz 
yapmammı bunu ben yaptım iştebak videonun başına 2005 cbr 600rr yazıyo.yarış granajları var üstünde
önde küçük dişli komple yoshi hepsi yazıyo.benim makinayı biliyonuz
![]()
vay uğur kardeş nasılsın
vaay kimleri görüyorum cıstak cıstak :cherry:
forumu icad eden erzurum'luymuş burak :cherry: ben icat etseydim 26 karakter olurdu daha çok kızardın :queen:
vay uğur kardeş nasılsın
vaay kimleri görüyorum cıstak cıstak :cherry:
forumu icad eden erzurum'luymuş burak :cherry: ben icat etseydim 26 karakter olurdu daha çok kızardın :queen:
hoşgeldin zafer.ben bu 25 karakteri icat edeni!
ağustos gibi şehirler arası yolculuk dusunuyorum ege ye dogru baska turlu kafayı dagıtamayacaz anlasılan ... hamza müsait olursanız çağırın beni de beraber gidelim
slm arkadaşlar bugün salim abiyle tanışma fırsatını buldum motorumu yaptırdım gerçekten ustalığını çok beğendim bütün mt ye tavsiye ediyorum inanın paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor teşekkürler başaran motor![]()
Öncelikle sana ve selman a geçmiş olsun digi_boy önemli bir şey olmamasına sevindim dikkatli olmakta her zaman fayda var...
26 AD 978 plakalı 1991 model mavi 251 mz aranızda gören yada bilen varsa lütfen haber versin bende satışını bir şekilde verip kurtulayım 93 senesinden beri benim üstüme kayıtlı ve şu an kimin elinde bilmiyoruım yardım lütfen...
Tamam hacım :cat: Gider takılır biraz kafa dağıtırız sonrada yazın inşallah beraber bir ege yaparız biliyorsun İzmir planım var benim ve Ersin'in :cherry: Keşke o da olsaydı ama biz onun yerinede gezeriz İzmir'i :salut: Bu arada geçen mesaj attı Ersin herkese çok selamı var bende dediğim gibi iki gündür kafamı kaşıyacak vaktim yoktu bir mesaj bile atamadım çocuğaale: