[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haftasonu Eskişehir'de olacağım, herhangi bir toplaşma moplaşma vs. için
telefondan alo derseniz ben ve siyahlimuzinim çok seviniriz, iyi sürüşler :cat:

arkadaşlar corcuk ayakkabı dusunen varsa ıstanbullu toptancım nubuk deri olarak getırdi ısteyen varsa modelını gelip görsün ona gore getırmeye calısalım derisi falan cok hosuma gitti isteyenler baksın derım

Eray gülüm bahsettiğin ayakkabı dükkanda varmı şu an ayrıca nasıl birşey tarif edebilirmisin converse tarzındamı?

hamzacım çok saol baktım ama kampanya dahilinde eskişehir yok ne yazıkki:pr:

gökhanım harika videolar saol :):bounce:

len bu caponlar hep bölemi :queen::queen:

Slm eskişehir,herkese günaydınlar olsun:)
Aylardır beklediğim köprüyü dün geçtim.Ehliyette yazılı sınavı atlattık geriye kaldı dayrekşın(direction) sınavı:p Hayırlısıyla onu da atlatsak iyi olacak bakalım..Oğuzhan abi buralara uğrarsan yazımı görürsün inş.
cumartesi günü gelemedim abi kusura bakma ve birde bi konuda acilen görüşmemiz lazım:wiinkk:abi kont olmadığı için arayamıyorum msn de yoksun burdan ulaşayım ddim:cat:

Herkes kendine iyi baksın,iyi sürüşler dilerim yollardaki herkese.

Bide bu arada dün akşam köyde bi kaza daha olmuş.Bora abim bilir kinroad racing tipi motoru olan Mesut abime arabanın teki soldan çarpmış.kendisinden bi haber alamadım ama inş. iyidir.aman dikkatli olun,hepiniz benim için çok değerli insanlarsınız:rendeer:haydi iyi günler olsun...

s.a arkadaşlar nasılsınız bakalım?bugün muratın telefonuyla uyandım gaz açacaklarmış benide çağırdılar sağolsun.bozüyük-mezitler-kütahya yolu falan yaptık bişiler.bi kaç resim var sizle paylaşayım dedim.

burak abi 2 resimi çeken abi baya yapılı birine benziyor gibi geldi sanki:queen:
Bu arada geçmiş olsun dileklerin için sana da teşekkür ederim abi:rendeer:

resmi çeken arkadaş baya baya yapılı bi abiydi.hata bi ara tosinin motora binmek istedi de çekmez diye bindirmedik :queen: yalnız bişey dikkatimi çekti murat abinin hayabusa iki yanında da hondayı görünce altına kaçırmış sanki :p :p

Bugün bende eşimle Kütahya yaptık.
Giderken baya bi rüzgar vardı,dönüş süperdi.
200 km yapmışım

Bide bu arada dün akşam köyde bi kaza daha olmuş.Bora abim bilir kinroad racing tipi motoru olan Mesut abime arabanın teki soldan çarpmış.kendisinden bi haber alamadım ama inş. iyidir.aman dikkatli olun,hepiniz benim için çok değerli insanlarsınız:rendeer:haydi iyi günler olsun...

Aman ahmet haber alırsan söyle mesutun durumu nasıl ciddi birşeyi yoktur inşallah çok sevdiğim bir kardeşim merak ettim durumunu :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar