[Eskişehir - MT]

MT ANKARA olarak izmir ve ankarayı yakın etme çabalarının eseri olarak 10 – 11 MAYIS UŞAK-BANAZ ilçesi BÜYÜK OTURAK nahiyesinde bulunan gölet de bir gece kamp yapmaya MT ANKARA olarak karar verilmiştir. Mt Ankara (prometheus) organizasyonunda bu gezi koordine edilecektir. Kendisine tsk ediyoruz. Bölge illerdeki mt dostlarını bekliyoruz.

HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İÇ İÇE ÇAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... ANKARA YÖNÜNDEN GELENLER İÇİN AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İÇERDE VE ÇAM ORMANI ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....

GÖLETE TEPEDEN BAKILIYOR.. MÜTHİS KEYİFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER ŞEY VAR SANKİ BİZLER İÇİN HAZIRLANMIŞ.. ÇOK GÜZEL BİR YER HARİKA SUYU OLAN ÇESMESİ, MASALARI, SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASI, WC.. Sİ MEVCUT.... GÖLETİ GEZMEK İÇİN MOTORLU TEKNESİ BİLE VAR... BURASİ BİZİM BİR KARDEŞİMİZİN ALABALIK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DSİ DEN KİRALANMIŞ. VE GÖL ALABALİK DOLUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BALIKLAR İÇİN PARA ALACAĞİNİ SANMIYORUZ AMA YİNEDE ARAMIZDA UYGUN BİR ŞEY TOPLARIZ… ARKADAŞIMIZ OLAN RECEP TÜRKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HA BU ARADA OLASI BİR DURUMDA BARINABİLECEĞİMİZ KONTEYNIRDA VAR VE GECE ATEŞİ İÇİNDE DİLEDİĞİNİZ KADAR ODUN BU ARADA MÜZİSYEN DOSTLARADA GECENİN KARANLIĞINI AYDINLATMALARI HUSUSUNDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEKLERİNİ UMUT EDİYORUZ.

Gidilmesi planlanan bu yerin you tube de tanitim videosuna ulaşabilirsiniz..
you tube de arama yerine buyukoturak - baraj yazildiğinda izlenebilinir yada...........

http://video.google.com/videoplay?do...18914157581100

http://www.youtube.com/watch?v=hUnFy9LrbNQ

yukardaki linklerdende gidilmesi önerililen yere ait video yu izleyebilirsiniz

BU KONU İLE İLGİLİ YAZILANLARI TAKİP ETMEK İSTEYEN MT SEVERLER.
AŞAĞIDAKİ LİNGİN BULUNDUĞU FORM ADRESİNİ KOPYALAYIP ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRABİLİRLER………..

http://www.motosiklet.net/forum/duy...mpli-"herkesin-sucugu-kendine"-bulusmasi.html

Günaydın herkese...Murat Abi Özmert'te siyah vizör var mı abi???Birde fiyatları ne acaba????

siyah vizör var ama hangi kaska olacağı önemli..
müsait zamanınızda kaskla beraber gelirseniz takıp deneriz nasıl durduğunu filanda..

valla hamza iii bi konuya değinidin
:)

murat benim çamurluk ne alemde bi sorabilcen mi valla işler yoğun bayaa...

sağoll..

emin sınavlar yüzünden bu ara benimde başım kalabalık yarın sabah sorarım artık:)

Son düzenleme:
100.000 mili deviren 600f varmıdır yokmudur diye düşündüyseniz buyrun

http://youtube.com/watch?v=RwiOyq2Q9-I

ula içimden nostalji yapmak geldi.bi kaç eski ve yeni fotoyu harmanlayıp sunuyorum iyi seyirler.bakalım yorumlar ne yönde olacak

Haydar Paşa Garı

Eskişehirden manzara

Kumla

Kumla 2

Uludağ

Sarıcakaya

Bazen iki muhabbetin belini kırmak gerekir….

Bozdağ

Bozdağ 2

İtalyadan

İtalyadan 2

Oylat civarları

Oylat

Oylat 2

Oylat 3

Oylat 4

Abant 1

Abant 2

Abant 3

Makine biraz eski model olduğundan tam ayarlayamadık ışık ayarını ama fena sayılmazlar:p

Son düzenleme:
iyi akşamlar MT milleti vatandaşlarım:)

le umut alttan 4. resimde arkandaki gölge kasksız bir bayan gölgesi gibi çıkmış gibi geldi bana ama:queen: Hani faruk mu diye o kadar baktım ama yok yaauw.faruğun beli o kadar ince değil be:p

ahmet amma incelemişsin ha :p göbeği de var sanki biraz,ama umutun göbeğinin yanında pek belli olmamış :p

obabk105yv4.jpg

Umutun arkasındaki insan değil , bence böyle bişey... :mrgreen:

alienqi9.jpg

Umut'a sordum "Ali" dedi ama değil bence "Alien" :cherry: :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen: Ekürüm süpersin walla :queen::queen::queen::queen:

resimler harika olmuş hacı volkan :) ilk resmde bianda ispanyol eren gördüm sandım. :)
hey gidi xt hey. :)

fotoyla ilgili olarak açıklama gereği duydum:parkamdaki benim yazlıktan arkadaşım.ismi ali.dişi veya uzaylı deil yani bu böle biline:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar