ağbiler bencede en tatlısı akşam buluşmak ama zevkü sefanın da nargilesi kötü oluyo ya tüh be
bu arada sinan çok sağol bab motoru yıkadığın için ellerine sağlık da ben bugün kirleteceğim galiba![]()
bu arada haftaya güzel olursa bende maça varım azbuçuk kalecilik yaparımkaleye geçtim mi kalan boşluklardan atabiliene helal olsun zaten
akşama bi aksilik çıkmazsa geliyorum bendeholey holey
![]()
yo buluşma olayını demiyorum o evet neyse yağmurdan oldu gelemediler de o adamın yaptıgı ve polis arkadaşların bu tavırlarının altında 2-3 tane kendini bilmez babasının parasıyla racing alan kişiler var. (sözüm meclisten dışarıdırumut bulut burak ve cüneyt abi).... neyse böle bi geceydi işte.
Arkadaålar Bana Mz Gã–stergelerä°yle Debrä°yaz Kolu Lazım ä°lgä°lenä°rsenä°z Sevä°nä°rä°m.bulamadım.mesajlarınızı Beklä°yorum.kendä°nä°ze ä°yä° Bakın Hızınızı 100'ãœn Altında Tutmaya ã‡alıåın.
zaten gelen de olmadı bişey kaçırmadın yani gökhan.r: hoşgeldin aramıza. bi mz'ci daha.
artık sonraki buluşmayı da başkası tertiplesin. akşam akşam bitane kendini bilmez gerizekalı adam yüzünden de adımız kirlendi gibi bişey oldu... burak,umut ve cüneyt abi dışında TANIMADIĞIM ne kadar racing'ci esk.li ne kadar motosikletli varsa hepsinin allah belalarını versin.
r:
abi sorma bir gecede 2 olay hala üstümden atamadım iyi geceler