- Konu Yazar
- #5,601
valla işteyiz ya ne yapalım
içim gidiyo bi cıkıp tur atsam motorla diye ama ahhh işte
zaten plakada çıkmadı daha
yarın diyolar bakalım
ehliyet geldi nasılsa...:queen:
Plaka nasıl çıkmaz yaw? Kaç gün oldu alalı?
valla işteyiz ya ne yapalım
içim gidiyo bi cıkıp tur atsam motorla diye ama ahhh işte
zaten plakada çıkmadı daha
yarın diyolar bakalım
ehliyet geldi nasılsa...:queen:
Plaka nasıl çıkmaz yaw? Kaç gün oldu alalı?
ahanda kimse yokmu ses yankı yapıyo oda boş yada kv var ondan mı kimse yok
motor cumartesi geldi
pazartesi işlemlere başladılar
plaka verme sistemimi ne değişmiş biraz daha uzun sürüyomuş
çarşamba son bi imza kalmış trafikte onu attık
ben bugün çıakrdiye bekliyodum aradım
yarın dediler özmertte
artık yarında aramazlarsa.....r:
Ha tmm. Çünkü ben Cuma günü sabahtan aldım motoru. Öğleden sonra plaka elimdeydi.
Dedim acaba ters giden birşey mi var. Sistem değişmişse panik yok. Elbet gelir plaka :mrgreen:
gel tabi olm kaleci lazım :queen: :queen:
arkadaşlar bugun saat öğlenden sonra ogü'ye dağıtıma gircektim. tamda benzin almaktan dönüyordum . arkamdan 2-3 tane polis transit'i ortalığı yıkarak geliyorlar farlar flaşörler filan ama inliyo cadde. neyse durdum bekledim geçsinler diye. ağır ağır giderken de 2 tane ambulans onlar da haliyle yıkıyo ortalığı. onlar da geçtiler.son sürat acile girdiler. sonra merak ettim nluyo diye bende arka kapıdan girdim bankanın ordan. güvenlik arkadaşlar tanıyorlar beni. sordum ne bu telaş diye. meğer çevre yolunda 2tane yunus motosiklet timi görevlileri kamyona çarpmış dediler. ardından kan merkezine bi koşuşturma oldu ortalık bi anda en az 25-30 polis oldu. sonra ben işime devam ettim. içimden de allahım yardımcıları olur inşallah dedim bi 2-3dk şok geçirdim. sonra işime devam ettim. yarım saatir aıyorum haberi buldum. eskişehir sitesinde yok başka sitelerde var: allahtan acil şifalar diliyorum o polis arkadaşlara. mehmet olsaydı sorardık ama yok heralde.
haberi okumak isterseniz bikaç sitede var.
![]()
![]()
http://www.haberaktuel.com/Eskisehirde-trafik-kazasi--2-polis-yarali-haberi-119464.html
http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2008/Mart/27/Haber_358220.aspx
günaydın millet.dün gece yağmur mahvetti ya varmıydı dışarda olan?bide ben gecve 1.30'a kadar gezdimdonuma kadar ıslandım valla
![]()