:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Kadın: Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor.
Erkek: Çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap,ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor.
Kadın: Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz..
Erkek: Ütüyü fişde, yemeği ocakta, arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydalı.....
Kadın: Kel olmuyoruz..
Erkek: AMA GÖĞÜSLERINIZ SARKIYOR!!!
Nisan başında kesin bir haber gelecek İstanbul'lu motosiklet grubundan ve bende topici açacağım umarım Eskişehir MT ve EsRiders.Net'e Yakışan Bir Karşılama Olur...Bu arada Volkan abi sizden yardım talep edeceğim...Geldiklerinde mangal falan yaparız güzel manzaralı bir yerde dediler bende Bozdağ'ı önerdim...Sizinde önerebileceğiniz bir yer var mı manzaralı güzel...Ve birde cafe lazım bize :cherry: buradaki katılımı bilemem ama onlarda şu an için kesin katılım sayısı 8 Motor 10 Kişi ama bu artabilir...Bizdende kaç kişi gelirse ona göre bir yer bulalım...Volkan abi bu konuda yardım ederseniz sevinirim...
Evt. Gelecek grubu tanıyorum. Önümüzdeki günlerde bu konuda görüşelim. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz...
Fakat şimdiden söliyim ; 19-20 Nisan "Motosikletle Solo Bursa" gezim var. :cat:
bir gün muttalıba gidelim halısahaya maça
arkadaşlar ben sıkıldım artık neden biz hiçbişey yapmıyoruz?genele baktığımda hep ankara mt-istanbul mt biz neden bi etkinlik yapmıyoruz?az kişimiyiz?öle bile olsa farketmez ki değiliz zaten.tarçın tarçın nereye kadar?havalar düzeldi sayılır gezi yapalım gezi olması da şart değil ne bilim balık yemeğe gidelim,futbol oynayalım bişiler yapalım artık.
Rize veya Artvin'de EMOK yapılırsa, hamit de gelir... :queen::queen:
hamit abi. saygılar abi. okudum mesajını çok teşekkürler :wiinkk::mrgreen:
hamit beraber marmok yapalım bu sene.bir hafta tatil yapalım iyi bir sey alda beraber gidelim
GünaydınKonuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Bin9yüz85, hdeniz
Günaydın Hamit. Beni tanıdın mı :silent: Bozüyük yolundan Aytaç :mrgreen:
Epeydir görüşemiyoruz. Bilecik'e ve kendine iyi bak :rendeer:
Cüneyt abicim sana da günaydın :cherry:
hdeniz isminiz hamit sanırım benimde burak.ne işle uğraşıyosunuz?
Walla en son gördüğümde tayin ve atama işleri ile uğraşıyodu. :cherry::cherry:
::146:: mavi tenteli 50 NC alcam len kendi eşyamı kendim taşıycam :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/cok_acil_satilik_90_modelWQQaXQQ7309275WQQpXQQdisplayitem?keyword=50
İstanbul Pendik'teymiş. Gidip alınır aslında. Günübirlik. Hem gezmiş oluruz... :queen:
2.600 diyo la. Honda'dan ucuz... :cherry:
Selam Eskişehir MT...Bugün hava önceki günlere göre daha güzel...Yollarda mısınız yoksa ben gibi evde mi pinekliyorsunuz :cherry: Tabi ki işte olanlarda var onlarıda unutmamak gerek :wiinkk: Neyse hepinize iyi günler görüşmek üzere...