Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Eskişehir'e de gruplaşma dayanmıyor herkez bir grup kuracak yakında kalakalacak.
Eskişehirde motorculuk kültürü olmadığı için guruplaşma cok oluyor
Aksine Eskişehir motorculuk kültürü bakımından Türkiyenin en kaliteli guruplarından birkaçına sahiptir. Bence çevrenize biraz daha iyi bakmalısınız.
Anatoliariders
Eskişehir Enduro
bunlardan sadece ikisidir.
zaten Eskişehir Enduronun kurulduğu zamandan beri bünyesindeyim , mevzu gereksız guruplasmaların coğalması ve motosiklet ayrımcılıgı çin - japon gibi neyse faruk abim benim yazmayı düşündüğüm kelimeyi yazmış SAYGILARAksine Eskişehir motorculuk kültürü bakımından Türkiyenin en kaliteli guruplarından birkaçına sahiptir. Bence çevrenize biraz daha iyi bakmalısınız.
Anatoliariders
Eskişehir Enduro
bunlardan sadece ikisidir.
arkadaşlar merhaba konuyla alakası yok biliyorum ama ben ilk defa arkadaşlarımla eskişehir'e gelicem perşembe günü nereleri gezmemi önerirsiniz sizce ? :queen:
arkadaşlar merhaba konuyla alakası yok biliyorum ama ben ilk defa arkadaşlarımla eskişehir'e gelicem perşembe günü nereleri gezmemi önerirsiniz sizce ? :queen:
Tarihi olarak odunpazarı evlerini gezebilirsin çeşitli müzeler var,kalabalık ortam olarak hamamyolu,kızıcıklı,adalar bu bölgeleri yürüyerek (araç girmiyor) gezebilirsin zaten bağlantılı hepsi.Haller gençlik merkezi,espark ve kütah yolu üzerindeki sazova kültür parkını gezmeni öneririm.
Özet olarak buralar...