[Eskişehir - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Eskişehir'e de gruplaşma dayanmıyor herkez bir grup kuracak yakında kalakalacak.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm Eskişehir Mt'nin yeni yılını kutlar yeni yılda sağlık mutluluk dilerim.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Eskişehirde motorculuk kültürü olmadığı için guruplaşma cok oluyor

Aksine Eskişehir motorculuk kültürü bakımından Türkiyenin en kaliteli guruplarından birkaçına sahiptir. Bence çevrenize biraz daha iyi bakmalısınız.

Anatoliariders
Eskişehir Enduro

bunlardan sadece ikisidir.

Bence gruplaşmakta bir beis yok.
Sanaldaki muhabbeti reele indirgiyor ki bu da güzel birşey.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...147-gitmek-mi-varmak-mi-harbi-hardenduro.html

Eskişehirimizin en gözde Endurocuları

Sizleri kutluyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

Aksine Eskişehir motorculuk kültürü bakımından Türkiyenin en kaliteli guruplarından birkaçına sahiptir. Bence çevrenize biraz daha iyi bakmalısınız.

Anatoliariders
Eskişehir Enduro

Çok Teşekkürler doğru tespit

Anatoliariders
Eskişehir Enduro

zaten Eskişehir Enduronun kurulduğu zamandan beri bünyesindeyim , mevzu gereksız guruplasmaların coğalması ve motosiklet ayrımcılıgı çin - japon gibi neyse faruk abim benim yazmayı düşündüğüm kelimeyi yazmış SAYGILAR

arkadaşlar merhaba konuyla alakası yok biliyorum ama ben ilk defa arkadaşlarımla eskişehir'e gelicem perşembe günü nereleri gezmemi önerirsiniz sizce ? :queen:

Güzel Eskişehir'ime, motosiklet sevdalısı tüm kardeşlerime, arkadaşlarıma, büyüklerime ve özelliklede ESKİŞEHİR ENDURO Aileme, Batman'dan selamlar... :)

arkadaşlar merhaba konuyla alakası yok biliyorum ama ben ilk defa arkadaşlarımla eskişehir'e gelicem perşembe günü nereleri gezmemi önerirsiniz sizce ? :queen:

Tarihi olarak odunpazarı evlerini gezebilirsin çeşitli müzeler var,kalabalık ortam olarak hamamyolu,kızıcıklı,adalar bu bölgeleri yürüyerek (araç girmiyor) gezebilirsin zaten bağlantılı hepsi.Haller gençlik merkezi,espark ve kütah yolu üzerindeki sazova kültür parkını gezmeni öneririm.

Özet olarak buralar...

Son düzenleme:
Tarihi olarak odunpazarı evlerini gezebilirsin çeşitli müzeler var,kalabalık ortam olarak hamamyolu,kızıcıklı,adalar bu bölgeleri yürüyerek (araç girmiyor) gezebilirsin zaten bağlantılı hepsi.Haller gençlik merkezi,espark ve kütah yolu üzerindeki sazova kültür parkını gezmeni öneririm.

Özet olarak buralar...

saolasın bi gün de olsa gezdik yine idare eder espark felan bayaa hoşmuş bu arada :queen:

EMAT ( ESKİŞEHİR MOTORİZE AFET TİMİ DERNEĞİ )

Derneğimizin kuruluş amacı,afet ve toplumsal olaylara hızlı müdahale etmek.olarak genel tanımlanmıştır,bu tanımlama başvuruda zorunlu istenmesi üzerine 01 kasımda kurucu arkadaşlarca birlikte kararlaştırılmış ve ilgiliye verilmiştir.Toplumsal olaylar dendiği zaman sınırlarımızın çok genişlediği ortada ve onaylanmıştır.

VE ve ve özellikle belirtmek isterimki bu dernek Eskişehir deki hiç bir klübün ve sitenin yada şahsın değil tamamı ile ESKİŞEHİRİNDİR...

Kısacası gönlünüzü hangi motosiklet klübüne verirseniz verin bu bir ESKİŞEHİR MOTORİZE AFET TİMİ DERNEĞİDİR kapımız ve gönlümüz herkese açıktır yani bir diğer deyişle "HER ŞEYDEN ÖNCE İNSAN".
Bu vizyon ile siz Eskişehirli motosiklet sevdalılarını aramızda görmek bizleri sevindirecektir...
İrtibat tel: 0 530 310 25 83

emat-siyah-bayraklikullanmda_295x295-1.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------

Arkadaşlar özellikle yazmak ve belirtmek istediğim bir şey daha var, bunuda özellikle belirtmek istiyorum bu bir Motorize afet derneğidir,paylaşım yada forum sitesi değildir derneğe üye olmak isteyen arkadaşların şu an bulunmuş oldukları sitelerden yada klüblerden kopmalarına gerek yoktur,gezilerini ve toplantılarını istedikleri gibi istedikleri yerde gerçekleştirirler buna kimse karışmaz karışamaz...
Belli aralıklarla yapılan toplantılara,eğitimlere ve yılda bir kez yapılacak olan tatbikatlara gelmeniz yeterlidir...

Son düzenleme:
arkadaşlar merabalar bende eskişehirdenim sizlerle tanışmak isterim.. daha demin üye oldum...eskişehirde motorcu pek yok sanırdım sanırım varmışş..

meraba arkadaslar ben üye olalı bir kaç gün oldu.daha önce vitesli motor kullanmadım.acaba baslangıç motoru olarak eskı modellerden (91 model minsk) alsam benim için uygun olur mu?
(Bu arada yas 17 Eskisehir`liyim)

Selamlar arkadaslar. Izmir`den eskisehir`e transfer oldum. Ne kadar kalabaligiz eskisehirde merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar