[ ESKİŞEHİR MT ] İftar Yemeği

Mercedesi hayırlamadık degilmi salim abi daha::winkwink::winkwink hayırlamak lazım malum pazar günü eskdeki son günüm bi daha fırsat geçmiyecek :queen:

evet mercedes bi şahane duruyodu :) onun durduğu yerde bi zx-9 görmek varmış aslında öle dedi salim abi de mercedes bi başka canım:)

hayırdır abi ? kış geliyo diye güneşe mi kaçıyon ?:queen::queen::queen:

hayırlı ifatrlar sizlere eskişehir mt,allah tuttuğunuz oruçları kabül etsin.

teşekkürler ümmet abi.:)

öncelikle iftarı yaptınız hepinize nice hayırlı iftarlar katılmayı çok isterdim ama bizim salonun sahibi olan hakan (esk. mt 'den pek çok arkadaş tanıyacaktır) beni akşam için esir aldı ancak eveyeni girebildim katılmayı çok isterdim

hayırdır abi ? kış geliyo diye güneşe mi kaçıyon ?:queen::queen::queen:

evet sinancım bu sefer alanya değilde bodruma kaçıyorum bir süre bodrum/gümbet'de kalacağım malum havalarda bozmaya başladı artık yaşlandık kemikler nerde sıcaksa orası en kral yer benim için aslında motosikletde rüzgar yapıyo bıraksammı ne :silent::queen:

herkese çok çok teşekkür etmek istiyorum yeni yüzler tanıdım bu akşam tekrar tekrar memnun oldum...hepinize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Çok yaşa Eskişehir MT :rendeer:

bnm için çok iyi oldu yaaa . bır daha cok zor katılacağım için izin günlerim hariç . süper bir geceydi ama yeni yüzler drag ve drıftler :p :d:)

eskisehir MT ailesine cok tesekkür ediyorum ne kadar eskisehirli olmaıp edirneden gelsemde benide aralarına aldılar yeni insanlar tanıdım hepiniz cok iyisiniz tekrar görüsmek üzere hepnize iyi ramazanlar

herkeze etsekkur ederim bide cay içseydik tam olacadı ama neysem artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstasyon Çay Bahçesine de rezervasyon yaptırsaydık keşke :p :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar