[ ESKİŞEHİR MT ] İftar Yemeği

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İftar yemeği konusunu gündeme getiriyorum. Her kafadan bir ses çıktığı için az birazcık başıma buyruk bir etkinlik olacak :p

Posta Bahçeyi arayarak görevli bir bayan ile görüştüm. Çok kibar bir şekilde sorularımı yanıtladı. En önemlisi önceden rezervasyon durumu tabi :cherry:

Seçenekli duyuru açtım ki kim gelir kim gider bilelim istedim. Mesela ben, cumartesi Eskişehire geleceğim ve iftar yemeğimi ailemle geçireceğim :rendeer:

Pazar günü de gündüz birkaç bir şey yapıp, günü değerlendirip, akşamüstü de size katılacağım.
Kıymetimi bilin, taaa Ankaradan planlı programlı geleceğim ve sizleri bir araya getireceğim :wiinkk:

Bu arada baylı bayanlı bir iftar yemeği olacağını ümit ediyorum. Yani evlilerin eşleriyle
kız arkadaşı olan bekarların da kız arkadaşlarıyla gelmeleri makbuldür :mrgreen:

Neyse lafı daha fazla uzatmadan menüden de kısacık bahsedeyim. Rutin bir iftar menüsü yok.
Herkes dilediği menüyü oluşturabiliyor. Bir porsiyon yemek + salata + içecek + tatlı v.b. şeyler
yaklaşık 20 YTL civarı tutuyor. Salatalar iki kişiye bir porsiyon şeklinde ikram ediliyor.
Ama telefonda benimle ilgilenen arkadaş bizleri zor durumda bırakmamak için 17 YTL - 23 YTL arası diyelim dedi :cat:

Evet arkadaşlar şimdilik her şey yolunda gözüyor. Size 5 saat fırsat verdim. Kimse ön - ayak olmadı.
Umarım bu topik işe yarar ve son iki günde organize olup keyifli bir iftar yemeğini paylaşırız :bounce:

Buluşma yeri : Anadolu Üniversitesi otoparkı
Buluşma saati : 18:00

Unutmadan söyleyeyim, en fazla 10 dk. beklerim. Gelmezseniz basar giderim :p :cherry:

Son durum işte budur. Hadi bakalım hayırlısı, geliyorum diyen parmakları görelim :rendeer:

mutlaka katılacağım aytaç :) çok güzel üstü açık bi ortamda iftar yemeği daha bi iştah açıcı olacaktır eminim:)

ablacım emeğine saygı duyarak önünde eğiliyorum:) Bildiğin gibi durumlar karışık olurda hani birilerini ayartabilirsem:queen: Gerçekten hiç düşünmez ne pahasına olursa olsun gelmeye çalışırım:cat: hadi bakalım benim durumum bu görelim diğer ESKİŞEHİR MT üyelerini:cherry:

hmm hamzadan ses çıksın hele ona göre gelim bende böylelikle gelenlerlede tanışmış oluru yüzyüze.

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ digi_boy26

Sayenizde güzel bir iftar yemeği olacağını umut ediyorum :)

@ headhunter251

Önümde eğilmene gerek yok kardeşim, gelmeye çalışacağına eminim :)

@ beytbaba

Durumunuz henüz belli olmadığı için belki seçeneğini seçerseniz sevinirim. Ama bekliyoruz aklınızda olsun :)

Pazar günü olması beni biraz sıkıştırıyor. Malum gezi günü. Yetişebilirsek şehire girmeden direkt oraya geçeriz.

Fakat, benim düşüncem; bu topic Cuma gününe kadar kendini az çok belli eder. Katılımcı sayısına göre Cuma günü Posta'yla tekrar görüşelim ve kesin birşeyler (kişi, masa, ücret v.s.) kararlaştıralım derim ben.

Bir de saat meselesi. Saat 17.00 oldukça erken bence.
- 19.20'de ezan okunduğuna göre
- merkezden en fazla 45 dk.'da gittiğimizi varsayarsak
- 15dk. bekleme süresi
- 30dk tanışma faslı için
- ve bizim gibi geziden dönen diğer arkadaşları da düşünürsek saati 18.00 yapsak daha uygun olur.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
@ beytbaba

Unutulabilir insanlık hali :p :cherry:

@ NU866

Zaten ben bir şekilde arkadaşlardan son durumu öğrenip kişi sayısına göre rezervasyon yaptırmamız gerekiyor.
Bu arada sizin de aklınız da Posta Bahçe olmasına sevindim. Hem biraz yol gitmiş oluruz hem de otoparkı müsait :cat:

Bu arada siz de bu haftalık geziden erken dönüverin canım alla alla :mrgreen:

Hem uzun yol malum. Yolda mola verip ayak üstü sohbet faslı yaparız :mrgreen:

Son düzenleme:
nasip olursa pizza hutta işe başlıyorum benim iş çok zor izinli olduğum bir güne denk gelirse ama pazar günü o iş yaş :) hehe

hmm hamzadan ses çıksın hele ona göre gelim bende böylelikle gelenlerlede tanışmış oluru yüzyüze.

Beytullah benim durumlar biraz sakat haftasonu izin yok bize birde yeni giren elemanda işten atıldı yine 2 motorcu kaldık yani kesin birşey diyemiyorum ama kulağın telefonda olsun :cat: Bu arada gitmek istersen yine de git hepsi seni misafirperverlikle karşılayacaktır emin olabilirsin.İstersen Sinan abi'yle biribirinizin numaralarını alın haberleşin :cat:

gel gel :) hamza çalışır belki ama sen gel :)

Vekalet sende abi :p:cherry::cat:

Arkadaşlar söz vermeyeyim ama belki sadece saat 16dan 21e kadar bir izin ayarlayabilirim.Müdürlere soracağım eğer izin verirlerse sizinle birlikteyim :cat:

Bu arada Aytaç'ı tebrik etmek lazım kimse üstlenmedi işi en sonunda kızcağız kendi başına kalkıştı işe onu mahçup etmeyelim arkadaşlar.Katılımlarınız bekleniyor :cat::cat:

Girişimciliği için Aytaç'a teşekkür ediyorum... :rendeer:
Pazar günü Eskişehir'e vakitli dönersem orada olacağım! :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
aytaç msn harici oturup senınle karsılıklı laflamayı o kadar cok ıstıyordum kı.

Taksicilerin motosikletleri hiçe sayması gibi konuları yüz yüze konuşmak herkes için etkili olacaktır diye düşünüyorum :cat:

Umarım işlerini ayarlayabilirsin ve bize karşılıklı laflama imkanı yaratırsın :cat:

Aksilik olmazsa Kütahyadan Skutırıma atlayıp gelicem=))

Sizi Kütahyadan misafir etmek bizi mutlu edecektir. Kütahya / Eskişehir şehir arası yolda aman dikkat :cat:

Bu arada gitmek istersen yine de git hepsi seni misafirperverlikle karşılayacaktır emin olabilirsin.

Arkadaşı bütün misafir perverliğimizle karşılayacağımızdan emin olabilirsin :cat:

Vekalet sende abi.

Motosikletimin bakımındaki iyiliğinden sonra Sinan'ın bu vekaleti kusursuz yerine getireceğine dair hiçbir şüphem yok :cat:

Arkadaşlar söz vermeyeyim ama belki sadece saat 16dan 21e kadar bir izin ayarlayabilirim.
Müdürlere soracağım eğer izin verirlerse sizinle birlikteyim.

16 dan 21 e kadar izin ayarlayabilirsen süper olur :cat:

Bu arada Aytaç'ı tebrik etmek lazım kimse üstlenmedi işi en sonunda kızcağız kendi başına kalkıştı işe.
Onu mahçup etmeyelim arkadaşlar. Katılımlarınız bekleniyor.

Teşekkür ederim, umarım sayenizde mahçup olmayacağım :cat:

Girişimciliği için Aytaç'a teşekkür ediyorum...
Pazar günü Eskişehir'e vakitli dönersem orada olacağım!

Desteğiniz için asıl ben teşekkür ederim. Vakitli dönersen eğer çok sevineceğim :cat:

Farukcum işte bu iyi haber :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
@ BeYfa

gelemeyebilirim... mi :silent: İşte bak şimdi bu olmadı :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar