Eskişehir Motofest 30 Ağustos - 2 Eylül 2012

geçen seneden fotoğraflar var mı, bir fikir edinseydik en azından ortam hakkında...

Oldukça başarılı bir festival oldu,ciddi emek harcanmış.
Emeği geçen herkese tekkürler.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Katılıyorum. Büyük keyif aldım. herşey dört dörtlüktü. Emeklerinize sağlık...

Oldukça başarılı bir festival oldu,ciddi emek harcanmış.
Emeği geçen herkese tekkürler.
Ben iddia etmiyorum,gidenler söylüyor,bencede tüm Türkiye ve Batum da dahil olmak üzere,her organizasyonun önce Eskişehirden ders alması gerekir diyorum,
katılanlar...

ilk festivalim olmasına rağmen beklentimin çok çok üzerindeydi...a dan z ye herşey çok iyiydi...tecrübeli arkadaşlar da aynı düşüncedeler...organizatörler herkesle tek tek ilgilendi desek yeridir...kendilerini ve odunpazarı belediyesini tebrik ediyorum...devamının olması dileklerimle....

Arkadaşlar merhaba,
Sanırım bu farmu çok fazla kullanmıyorsunuz. Ama ben başka şekilde ulaşamayacağım için buradan yazıyorum.

Festivale Adana' dan katıldık, 3 arkadaş ilk günü geldik. 3 arkadaşımızda daha sonra 1 Eylül' de katıldı. Bir çoğunuzla tanışma fırsatımız oldu. Diğer illerden gelen bir çok insanla da tanışma ve dostluk kurma şansımız oldu. Festivale bazı çekinceler ile geldik. Ancak herşey mükemmeldi. Sİzlerin ve Eskişehir' den tanıştığımız diğer insanların gösterdiği misafirperverlik herşeyin önüne geçti. Söylecek hiç bir sözüm yok, ufak tefek bazı aksaklıkları zaten sizlerde tespit edip seneye gidermek üzere plenlamanıza aldığınızı Faruk Yayla beyden bizzat dinledik. Allah izin verirse seneye eşimle yine katılmayı düşünüyorum. Festivale katkısı olan belediye başkanı başta olmak üzere tüm destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyor, ayakta alkışlıyorum.
Herşey için teşekkürler.

Mükemmel bir organizasyon mükemmmel bir festival oldu ,organizatörlerin ilgisi ve misafirperverlik üst düzeydeydi , beklediğimden fazlasını bulduğumu rahatlıkla söyleyebilirim, her şey çok için teşekkür ederiz .

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Elinize sağlık hocam. 2013'ü de bekliyoruz katılmak için de, bir sene beklemesi kolay olmayacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar