Eskişehir Moto Giyim

kbR

Merhaba arkadaşlar.. Pazar günü Eskişehire gelicem motosiklet mont ve kask bakmak için. Pazar günü açık olan motomax dışında bi mağaza varmıdır ? Varsa adres bilgisi verebilirmisiniz ? Motomax dışında dememin sebebi istediğim markalar olmaması. Nolan ve Shark yok mesela. Bu konuda Eskişehir Mt yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar kısaca yazayım.

1-Özmert moto honda yetkili bayisidir.Çarşı karakolu sağ çaprazında bulunur kime sorsanız gösterirler.Çeşitli aksesuarlar bulunur.Lakin biraz internet fiyatlarından tuzludur.

2-Yılmaz motosiklet kawasaki yetkili bayisidir lakin fazla seçenek yok .Venom ls2 aiorh gibi bazı markaların kaskları ve 20 30 çeşit mont eldiven balaklava bulunur.Revit vs gibi markalarında çeşitli montları mevcut.

Motomax harici eskişehirde fazla aksesuar barındıran ben bayi görmedim .Çoğunda 5 10 kask mont felan var.Ben çoğu ürünü motomax dan aldım .Motomax mağazası en azından 1000 lerce ürünü içinde barındırıyor belirli markalara sahip lakin çeşit çok.

Eğer marka takıntınız yoksa yinede motomax öneririm.En azından internetten bakıp inceleyip mağazaya gidince alırsınız.Gitmeden öncede muhakkak eskişehir mağazasını arayıp sorun.

Son düzenleme:
Pazar günü açık yer bulman zor. Motomax bile pazar günü çok az bi süre açık kalıyor.

Motomax dışında pazar günü açık olan sağlam bi yer bilmiyorum malesef.

kbR

Hocam kaskta tam olarak bilmediğim markalar mevcut motomax ta ve fiyatlara bakıncada nolan yada shark almak daha mantığıma yatıyor kaskta şart deil nettende alabilirim ama montta beden denemeden almak istemiyorum açıkcası. Birde nolan yada shark satan bi yer olsaydı iyi olurdu beden denerdim en azından ki ona göre netten sipariş verirdim. Montta revit olabilir. Motomax web sayfasına baktım mont ve kask olarak açıkcası hoşuma giden bişey olmadı mağazada daha farklı ürünleri varmıdır bilmiyorum. Motomax pazarları kaça kadar açık peki ?

Hocam kaskta tam olarak bilmediğim markalar mevcut motomax ta ve fiyatlara bakıncada nolan yada shark almak daha mantığıma yatıyor kaskta şart deil nettende alabilirim ama montta beden denemeden almak istemiyorum açıkcası. Birde nolan yada shark satan bi yer olsaydı iyi olurdu beden denerdim en azından ki ona göre netten sipariş verirdim. Montta revit olabilir. Motomax web sayfasına baktım mont ve kask olarak açıkcası hoşuma giden bişey olmadı mağazada daha farklı ürünleri varmıdır bilmiyorum. Motomax pazarları kaça kadar açık peki ?

15.00-16.00 a kadar açık sanırım. Beden denemek için geliceksen pazar yerine başka bir gün seçersen nolan da denersin revitte, shoei'de.

Hocam Pazar günü açıkmı bilemiyorum ancak önerebiliceğim tek yer maalesef Honda Özmert. Maalesef diyorum çünkü bilindik kaliteli markaların tekeli gibi bi yer bu yüzden fiyatlar şişkin gelebilir.
Bayiyi arayıp pazar açık mı diye sorabilirsiniz saatleriyle birlikte.

Özmertte sağ tarafa girerseniz fiyatların şişik olmadığını görürsünüz gitmeden önce arayın , Numarayı da eraydan aldım de gitmeden önce ruhan abiyi ara yardımcı olacaktır . Araştırıp git ve fiyatları gör 12 açıoyor dükkanı 0533 665 64 54

kbR

Teşekkürler. ins başka bi yer aramama gerek kalmaz.

kbR

motomax çalışanı'nin numarasını bilen varmı ?

selamar, konuyu tekrar canlandırıyorum. eskişehirde motosiklet ekipmanı nerden hangi mağazalardan temin ederiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar