Eskişehir Gürleyik Şelalesi Gezisi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun

Geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız kamplı gezimizin başlığını açmak bu güne kısmetmiş.

6 kişi 1 hafta öncesinden sözleştik bu sene yaptığım kaza ve gurup arkadaşlarımızdan bi kaç kişininde ufak kazalar atlatması + ailevi meseleleri derken ağız tadıyla gezemedik. Kendimize şöyle bir rota çizip kamplı yolculuğumuza çıktık...

Gidiş dönüş 400km tutuyor yol. Gittiğimiz yoldan dönmek hiç adetimiz değildir başka bi istikameti deneriz 😊

Çantalar hazırlandı , herşeyi tastamam yapıp yola çıkmak gibisi yok..

Çadır hariç ihtiyacım olan herşeyi aldım yanıma 😃 Çadırına yancı olabileceğim bir sürü arkadaş var nasılsa 😁

Gidiş yolunda da dönüş yolunda da 50-60km hariç yollar çok güzel. Çok keyif aldım şahsen.

Giderken Tabduk Emre Türbesini, dönüşte Sakarya Şehitliğini ziyaret ettik. Maalesef şehitlikte kimse foto almamış 😔

Burada muhabbet ettiğimiz köylüler gideceğimiz yerde bakkal olmadığını söyledi gurup farklı istikamete bakkala doğru gitti, ben virajların tadını tek başıma çıkarmak isteyip Gürleyik'e doğru yola çıktım. Burada da bakkal varmış 😊

Yine herkesden önce mekana gelip, yerimizi ayarladım. Şelale alanında 2 şer metre arayla çadırlar vardı ama Şelalenin dibinde özel mülkü olan değirmenci dayımla muhabbeti koyulaştırıp özel mülkündeki alana çadır kurmaya ikna ettim 😁

Tayfada geldi bu arada..

Burada ateş yakmak yasak olduğu için küçük tüpümüzü , tavamızı vs getirdik. Gidecek olanlara ön bilgi olsun..

Aç olsakta suyu görünce açlığı unuttuk 😃
Su tertemiz ve balıklarla beraber yüzüyorsunuz. Mikemmel..

Gurubumuzda çeşitli hayat, siyasi görüşü olan insanlar var. Önemli olan insan olup iyi anlaşmamız.
4 kişi alkol aldı, 2 kişi namazlarını kaçırmadı kimse kimseye neden içiyorsun yada neden ibadet ediyosun demedi demezde 😊

Her gezide olduğu gibi ara ara gazlamalı, mt09-07-xj6 tokatlamalı yakıt tüketimi 😃

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ve Aleykum selam..

Rota guzel,keyifler güzel,ortam güzel...

102tl ile 294 km cidden iyi menzil...

Ve aleyküm selam kardeşim. Güzel gezi olmuş. Gençliğimi hatırladım,Tebrikler.

Güzel gezi olmuş, paylaşıp ilham olduğunuz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar