eskinin yenisiyim

evet arkadaşlar ben bir motor sevdalısıyım uzun zaman önce bu siteye üye oldum fakat nedense hiç foruma takılmak nasip olmadı ben aslında fanatik vosçuyum vosvos aldıktan sonra motorları unuttum nedense şimdi bir vosum yok ve şuanki düşüncemde çocuğum olmadan eşimle motor gezisi yapmak malum işin içine çocuk girdimi herşey zorlaşıyor ve buarada sanmayınki vostan vazgeçtim hayır şimdiki hedefimde motor sahibi olmak var herşeyin hayırlısı diyorum siz değerli dostlara selam gönderiyorum
görüşmek üzere aykut

bir motorsiklet sahibi olmak istiyorsun ve büyük bir tura çıkmak istiyoyrsun..bu iş 3 günde olacak iş değil.2-3 sene gözden çıkaracaksın..basamakları zıplayarak değil kazıyarak çıkman gerek. inş istediğin hayaline kavuşursun...:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hocam sana vosvos motorlu, üç tekerli bi motosiklet iyi gider (ismini unuttum şimdi o motorların yaa:pr:) hem motor hem vosvos ihtiyacını tek kalemde halletmiş olurdun yani:)

4qr4.jpg

ahanda böyle bişe olur kendileri

bir motorsiklet sahibi olmak istiyorsun ve büyük bir tura çıkmak istiyoyrsun..bu iş 3 günde olacak iş değil.2-3 sene gözden çıkaracaksın..basamakları zıplayarak değil kazıyarak çıkman gerek. inş istediğin hayaline kavuşursun...:cat:

ben bunları biliyorum dostum hatırlatmana gerek yoktu motorum yok dedim kullanmadım demedim senin gittiğin yolu ben yapardım yol bilgim çok yani
senin bu bir hayal değil gerçekleşmesi tamamen bana bağlı:bounce:

ben bunları biliyorum dostum hatırlatmana gerek yoktu motorum yok dedim kullanmadım demedim senin gittiğin yolu ben yapardım yol bilgim çok yani
senin bu bir hayal değil gerçekleşmesi tamamen bana bağlı:bounce:

öncelikle hoşgeldin inşallah istediğini yaparsın zaten sölenecek lafta koymamışın

benden tavsiye belki biliyorsundur ama ben yinede yapıyım kendine fazla güvenme fazla güven kaza riskini artırıyor gerçi benim düşüncem

dostlar sizden şimdilik tavsiye değil sadece merhaba demenizi istedik ben ilk defa forum kullanmıyorum iki bilek yapıp teker üstünde duran kendini motorcu sanmasın tek yapmanız gereken merhaba demekti biri başka diğeri başka akıl veriyo ama:silent: anlaşacağımızı ümit ediyorum bu işe gönül veren motorcu dostlarıda selamlıyorum
sadece sevgisaygı

dostlar sizden şimdilik tavsiye değil sadece merhaba demenizi istedik ben ilk defa forum kullanmıyorum iki bilek yapıp teker üstünde duran kendini motorcu sanmasın tek yapmanız gereken merhaba demekti biri başka diğeri başka akıl veriyo ama:silent: anlaşacağımızı ümit ediyorum bu işe gönül veren motorcu dostlarıda selamlıyorum
sadece sevgisaygı

bunları yazdıktan sonra sana kimsenin merhaba diyeceğini sanmıyorum motorcu ruhunu göremedim sende görmekte istemem atla vosvosuna bul bi vosvos.net sitesi burda herkez birbirine akıl verir ve bu çok hoş karşılanır :farao:

bunları yazdıktan sonra sana kimsenin merhaba diyeceğini sanmıyorum motorcu ruhunu göremedim sende görmekte istemem atla vosvosuna bul bi vosvos.net sitesi burda herkez birbirine akıl verir ve bu çok hoş karşılanır :farao:

işte benim de anlatmak istediğim bu benim akla şimdilik ihtiyacım yok 100lira peşinatı veren motorcu olmuş burada yaa gülerim sadece benim ruhumu anlamak sanamı kalmış dostum eğer aklıma bişey takılırsa foruma yazar yardım isterim edip etmemekte size kalmış ilk önce beni anla sonra hakkımda fikir yürüt kimse merhaba demesin ben selamımı vereyimde hem ben vosvos forumlarınada takılıyorum ama orda kimse birbirine ukalalık yapmıyor sadece objektif olun biraz

bu arada selamımı alan herkese teşekkürler gerçek motorcular böylelikle belli oluyor

Son düzenleme:
hoşgeldin umarım düşüncelerini hayata geçirirsin kusura bakma sedece merhaba veya hoşgeldin yazamadım çünki sistem kabul etmiyor:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sadece sevgisaygı

Hoş gelmişsin..Ama biraz ukalaca gelmişsin....:farao::farao: Bu işe gönül vermek öyle sözlerle olmuyor... :cat::cat::cat:

Yazılarını yazarken daha seçici davranmanı dileri...Yoksa bu site böyle tarz yazan arkadaşları kaldırmaz... :cat::cat:

Burda herkes aynı... Az bilenide çok bilenide..Tecrübeliside tecrübesizide...Herkes aynı kefede... :cat::cat::cat::cat:

Katılımlarını bekleriz...:rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin........................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aykut,kalıcı ve katılımcı olmam dileğiyle

merak etmeyin katılımcı olacağımdan emin olabilirsiniz yazılarımda ukalalık yapmadım sadece bana gelen mesajları okursanız anlayabilirsiniz herkes bişey peşinde ben yazılanlara karşılık verdim sadece yinede hepinize teşekkürler şimdiden gerçek dostluklar kuracağıma eminim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar