Eskilerden kimler var selam olsun

Mondialim varken hs150 motorum icin bilgi ve paylasim maksadiyla uye olmustum, sonra ergen oldugum icin banlandigimdan oturu tekrar uyelik acmistim. Tekrar uye oldugum bu hesabimla 14, ondan oncekiyle 16 senedir forumdayim.

Eski tadi yok tabii buralarin. Ama hic unutmam, mondialden gilera nexus 500e gecip ikinci toplu suruse katildigimda o surus esnasinda kaza yapmistik su anki esimle. O zamanki forum uyeleri yani surusteki diger arkadaslarin yardimi ve samimiyeti gibi bir gruba hayatimda o gunden beri hic denk gelmedim.

Simdiki forumda okudugum tiplerin %90ina selam bile vermem sahsen.

hepsi serseri ya burdakilerin :wiinkk:

Arkadaşlar selamlar....Eylül ayında YALOCA-ÇINARCIK taraflarında bir kahvaltı planımız olacak(İNŞAALLAH CC ). Bilgileri etkinlik bölümünden takip edebilirsiniz( ETKİNLİK AÇILINCA ).Hayırlı günler ve sürüşler diliyoruz...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
2012 yılında gv250 ile aranıza katılmıştım, o zaman 17 yaşımdaydım. Bir çok gezi yaptık bu forumdaki abilerim ve arkadaşlarımla, herkese selam olsun.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Heey gidinin...
Şaka maka 17 yıl olmuş. :sunny:

Motosikleti
BMW F800 GS(2025)&Harley Davidson Sportster XL883(2008)
14 yılın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Foruma üye olduğumda 17 yaşındaydım :)

Gözlüksüz kalmasın : MOTORCULARA GÖZLÜK ZORUNLU OLDU

Son dönemde yaşanan trafik kazalarının önemli unsuru haline gelen scooterlern ile elektrikli bisikletler de Trafik Yönetmeliğine dahil edilirken, online alışverişin artmasıyla özellikle şehir içinde sayıları artan motosikletlerle ilgili de düzenleme yapıldı. Motorlu bisiklet, motosiklet, elektrikli bisiklet sürücülerinde zaten zorunlu olan kaskın yanına ‘Gözü dış tesirlere karşı koruyacak, görüşe engel olmayacak, normal görüşü bozmayacak renkli veya renksiz’ koruma gözlüğü takma koşulu getirildi. Ancak kaskında koruma gözlüğü olanlar bundan istisna tutuldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar