Kimler kaldı bilemiyorum ancak ben geldim
Şaka bir yana, forumun altyapısı çok eski olduğundan (üye olduğum birkaç farklı siteden biliyorum), üyelik sürecim sancılı oldu. Buradan yardımları için moderatör Alper_tim 'e tekrar teşekkür edeyim.
Aktivasyon linkine tıklamama rağmen uzun bir süre profilime ulaşamadım, yanıt yazamadım. Bir ara profili görür gibi olduk, sonra kaybettik

Baktım olacak gibi değil, başka bir isim ve adresle başka bir üyelik alayım dedim, bu sefer aktivasyon linki bile gelmedi
Neyse, aktif üyelere de yazdım, sağolsunlar yardımcı da olmaya çalıştılar ama nafile. Sonunda bu hesap bir şekilde aktif oldu ve aranıza katıldım. Bu kez de forum bilgisayar seçmeye başladı

İşyerimden yanıt yazamazken, evden yazabildim falan.
Hemen her forumun kaderi gibi, özellikle sosyal ağların etkisiyle forum kültürü ciddi yara aldı. Yoğun ve ciddi bilgi paylaşımları, yerini eski üyelerin hatırına ayakta durmaya çalışan, yavaş ve köhne forum muhabbetlerine bıraktı. Tabii bu tür web altyapılarının maliyeti ve buna zaman ayıracak moderatör eksikliği de cabası oldu.
Yine de seviyorum ben bu ortamı. Sanal mecranın tüm yapaylığına meydan okuyan bir tür buluşma mekanı olarak algılıyorum.
Tabii her forumun mutlaka bir yaramaz çocuğu oluyor. Keşke atmasaydınız şu "hırbonen"i yav

Sırf onun hatırına okuyan bir kitle vardı eminim