Eskilerden kim var ? :)

Arkadaşlar bazıları sitem etmiş çok eski değilim diye kusura bakmayın 1 yıldan fazla oldu foruma girmiyorum eskiden konuştuğum insanlar hala burada mı merak ettim :) üyeliğim yeni sayılır haklısınız ama liseden beri takip ediyorum.

Bu konuyu hortlatıyorum çünkü çooook uzun süredir buralarda yoktum :)

sbr

bir selam da ben vereyim. uyelik mart2007 . o zamanlar camia daha bir haraketliydi.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Forum kültürü artık kalmadı ya. 7-8 saniyelik videolara kaldı internet :pr:

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kimler kaldı bilemiyorum ancak ben geldim :)

Şaka bir yana, forumun altyapısı çok eski olduğundan (üye olduğum birkaç farklı siteden biliyorum), üyelik sürecim sancılı oldu. Buradan yardımları için moderatör Alper_tim 'e tekrar teşekkür edeyim.

Aktivasyon linkine tıklamama rağmen uzun bir süre profilime ulaşamadım, yanıt yazamadım. Bir ara profili görür gibi olduk, sonra kaybettik :) Baktım olacak gibi değil, başka bir isim ve adresle başka bir üyelik alayım dedim, bu sefer aktivasyon linki bile gelmedi :)

Neyse, aktif üyelere de yazdım, sağolsunlar yardımcı da olmaya çalıştılar ama nafile. Sonunda bu hesap bir şekilde aktif oldu ve aranıza katıldım. Bu kez de forum bilgisayar seçmeye başladı :) İşyerimden yanıt yazamazken, evden yazabildim falan.

Hemen her forumun kaderi gibi, özellikle sosyal ağların etkisiyle forum kültürü ciddi yara aldı. Yoğun ve ciddi bilgi paylaşımları, yerini eski üyelerin hatırına ayakta durmaya çalışan, yavaş ve köhne forum muhabbetlerine bıraktı. Tabii bu tür web altyapılarının maliyeti ve buna zaman ayıracak moderatör eksikliği de cabası oldu.

Yine de seviyorum ben bu ortamı. Sanal mecranın tüm yapaylığına meydan okuyan bir tür buluşma mekanı olarak algılıyorum.

Tabii her forumun mutlaka bir yaramaz çocuğu oluyor. Keşke atmasaydınız şu "hırbonen"i yav :) Sırf onun hatırına okuyan bir kitle vardı eminim :)

Tabii her forumun mutlaka bir yaramaz çocuğu oluyor. Keşke atmasaydınız şu "hırbonen"i yav Sırf onun hatırına okuyan bir kitle vardı eminim

Hay ağzın bal yesin kardeş. Hırbo olmayınca forum siyah beyaz. İnşallah farklı nickle bile olsa gelir de renk katar foruma.

Hoş geldin bu arada.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hiç gitmedim.
Eskisi gibi gezemez, rapor yapamaz, yazamaz olsam da hep buralardaydım, yine buralardayım. :cat:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
yeleği olanlar el kaldırsın bakalım benım kı hala dolapta duruyor sınbo reklamlı :queen: bı defa sıfreyı unutuk bu ıkıncı hesap 2006 dan berı burdayım:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam, öncesini bilmem ancak benim üye olduğum 2010-2014 arası inanılmaz hareketli kaliteli ve keyifliydi.
İnsanların hobiye zaman ve para ayırabildiği yıllar... Bir kulaklık forumu vardı, süper aktifti. 2018 sonrası incelemeler azaldı. Eninde sonunda elde olan bir kaç ürün el değiştiriyordu sadece. Bir yıl önce de kapandı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke atmasaydınız şu "hırbonen"i yav :) Sırf onun hatırına okuyan bir kitle vardı eminim :)

Hır gür seven kitle için bolca sosyal medya ortamı mevcut. Forumu kirletmeye ne hacet?

13 Eylül 2013'te kayıt olmuşum
10 seneyi geçmiş resmen.
Vay anasını be. 10 senede neler değişti. Elektrikli scooterim vardı o zamanlar.
Neleeer neler değişti, forumun tasarımı gram değişmedi. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2000'lerin ortalarında bu motosiklet işlerine başlamayan aklıma tüküreyim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aynı ben .
Yeleğimde mevcut?

Aynen.
Bende de M.T'nin Kırmızı-Beyaz ve reflektörlü tişörtü var. Hala zaman zaman giyerim. Oldukça kaliteli. Renginde atma bile olmadı.
Şu sıralar deprem sebebiyle eşyalarımız dağınık halde olduğu için pek göremedim ama bulurum diye düşünüyorum. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hiç gitmedim.
Eskisi gibi gezemez, rapor yapamaz, yazamaz olsam da hep buralardaydım, yine buralardayım. :cat:

Sıtkı Abi sen de çok mütevazi bir insansın. Geçmişten şöyle bir kaç kelam etsen de tüm forum feyz alsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar