Eskiler iyi bilir 😉

Meraba arkadaslar.
HONDA CG 125 kullaniyorum ve motorumu toplayip saz gibi binmek istiyorum fakat yedek parca ve kaporta sorunu var.Herkesin pesinden kostugu tutkusu ve hastaligi vardir. Bunun uzerine arkadaslar sizlere danismak ve sormak istedim.Bunun uzerine kaporta ve yedek parca temin edebilecigim kaynak site bilir kisi veya online parcaci olabilir.yardim ederseniz sevinirim
Saygilar...

Meraba arkadaslar.
HONDA CG 125 kullaniyorum ve motorumu toplayip saz gibi binmek istiyorum fakat yedek parca ve kaporta sorunu var.Herkesin pesinden kostugu tutkusu ve hastaligi vardir. Bunun uzerine arkadaslar sizlere danismak ve sormak istedim.Bunun uzerine kaporta ve yedek parca temin edebilecigim kaynak site bilir kisi veya online parcaci olabilir.yardim ederseniz sevinirim
Saygilar...

Merhaba hocam;

olmazmı hiç, benımde 1997model spx-l su soğutmalı peugeot geçmişim vardı yaş o zaman 15-16 hey gidi günler...köyde yatıyor havalar ısınsa gidip elden geçireceğim..bilen bilir sesi yeter:)

link işini görür incele;

sağlıcakla...

https://www.bizimmotor.com/cgl-125-yedek-parcalari-kat96.html

bu siteden alışveriş yaptım dürüst satıcı sorun yaşamazsın.sipariş vermeden önce telefondan stok hakkında teyit alırsan iyi olur.

Son düzenleme:
Motoruna çin malı parçalar uyuyor. Sorun yaşayan da duymadım çin malı parçalar kullananlardan.

Bizim motor sitesi de iyidir. Motosikletimi modifiye ederken en temel parçaları ordan almıştım.

Motoruna çin malı parçalar uyuyor. Sorun yaşayan da duymadım çin malı parçalar kullananlardan.

Bizim motor sitesi de iyidir. Motosikletimi modifiye ederken en temel parçaları ordan almıştım.

aynen hocam çin parçalarıda uyumlu sıkıntı çıkartmaz.

peugeot spx-l su soğutmalı modelini bilirsin, bizim yaşlar yakın aynı jenerasyondanız, jawa'lar mz'ler peugeotlar,hey gidi günler neredeyse 20yıl olmus.

caferacer retro tarzı uygulamalar yapacağım spx'e elden geçireceğim hobi amaçlı inş parça tedarik aşamasında sıkıntı yaşamam alternatif siteler varsa parça konusunda önerebileceğin değerlendirebilirim.

yapacağım proje bu tarz olacak baya uğraştıracak ama hayırlısı...

*Ön maşa,disk fren tertibatı
*Arka salıncak bağlantılar
*jantlar,sele,kuyruk,eksoz,arka süspansiyon,şaside kesme biçme olayları
*Zincir,varyatör,dişli değişimleri.

MAKSAT HOBİ OLSUN ZEVKİ BAŞKA BU İŞLERİN

qjDWbd.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Aynen mengu16'nın dediği gibi çin malı cglerin parçaları ile uyumlu diye biliyorum motor aksanı fakat kaporta için bir şey diyemeyeceğim.. Parça olarak'da kubanın parçaları daha kaliteli gibi..

2nlqN0.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Bu canavara nasil birsey yapabilirim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar