Eskiden kokluyodu şimdi içiyo ..:(

ya arkadaşlar storm 150 kullanıyorm 2 hfta önce yağı değişti motora ne olduysa o zmn oldu zaten..
full depoya (7 ltre) ortalama 190 km gidiyodm....
ama son iki hftadr resmen içiyo benzini :pr:
1590 km deyken fulledim şimdi 1648 kmde çeyrek depo benzin kalmış:silent:
çarşamba günü farklı bi servise götürücem(kanuninin kendi servisi)o zmn halletsinler yoksa işimiz vasat:)
bide motor eskiden kükrüyodu resmen şimdi sesi değişti.gaz verdiğimdede vuvvvvv die bi uğultu sesi gelio:):)(fan sesi gibi) :silent:
sizce neden yapar böle bişy?:silent::silent::pr::pr:

Son düzenleme:
en kısa sürede hava filtreni değiştirmeni tavsiye ederim. :) tek sorunun bu :) aynı özellikte motor bende var rokko :cat: ben her 500-600km'de hava filtresini değiştiriyorum. :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece yağımı değiştirdin? başka bir yere dokunulmadığından emin misin?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman ben de karbüraör ayarsızlığı yada hava filtresinden kuşkulanıyorum.

arkadaşlar gittim servise a dan z ye bakım yaptrdım biraz tuzlu oldu ama nabalım (100 ytl ):)
hava filtresi temzledni(yenisi yoktu )
karbratör ayarları yapıldı buji temizlendi.ve daha anlamadığım bi sürü ayar yaptı.şimdi depomu fulledim deneme yapıcam full depoya ne kadar gidebileceğimi.eskiden 210 km gidiodm geçen hfta 60 km gidebildim:D
bakalım sonuç şimdi ne olucak .teşekkürler hepinize iyi forumlar

fitlreyi nasıl temizledin yere yurup döktün heralde bence fayda görmez yenisi lazım:wiinkk:

Hadi hayırlısı bakalım ne kadar yakacak. Bendede Kanuni rokko var yeni sayılır 350 Km. daha rodajda yani rodaj süreci bitsinde bakalım bizimkisi ne kadar yakacak.

filtreyi değiştir..!
zaten stormun parcasını bulursun...
silivride kanunı bayisi olması lazım (belkide orda bakım yaptırdın)
eger bulamazsan aymerkezin karsısındakı kanuniye bak orda vardır..
olmadı sirkeciye bak bulursun orjinalını..

Hadi hayırlısı bakalım ne kadar yakacak. Bendede Kanuni rokko var yeni sayılır 350 Km. daha rodajda yani rodaj süreci bitsinde bakalım bizimkisi ne kadar yakacak.

yaklaşık yakar. kendimden biliyorum :) ben sakin şehir içinde ışıklarda durma yerine göre dur-kalk (iş icabı) vs. eklendiğinde 180km gidebiliyorum 6,5litreyle. :) uzun yolda da artar km tabiki. :)

murat kaça doldurdun depoyu :queen::queen: inşallah düzelir storm'un.:cat:

ben eviyom stormları da aynı motor bunda da var diye biraz daha kısa diye bunu almıştım :p

yaklaşık yakar. kendimden biliyorum :) ben sakin şehir içinde ışıklarda durma yerine göre dur-kalk (iş icabı) vs. eklendiğinde 180km gidebiliyorum 6,5litreyle. :) uzun yolda da artar km tabiki. :)

murat kaça doldurdun depoyu :queen::queen: inşallah düzelir storm'un.:cat:

ben eviyom stormları da aynı motor bunda da var diye biraz daha kısa diye bunu almıştım :p

benimki 19 ytl ye doluyo sinan abi.şimdilik düzeldi gibi bakalım depoyu tamamen bitirince görcez:)

ıı o zaman ıyı haberlerını beklıoruz

amin :) 25 karakter..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar