Eski Üretimli Kask

F54

kask lobisinin işleri bunlar güneş görmemiş doğru düzgün saklanmış plastik malzemeye ne olabilir ki? toprakta 1000 yıl ömrü var ama kutusunda 5 senede bozuluyor
aynısı yağ lobisinde de geçerli neymiş yeni tarihli ben hayatımda bozula sıvı yağ görmedim

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
kaskı üreten 5 sene diyorsa 5 senedir üreticiden daha iyi biliyorum diyen varsa çıksın bilgilerini paylaşsın
Ben biliyorum. Kask üreticisi kask sattığı adama bir daha ömür boyu kask satamayacaksa kask üreticisi daş mı yesin? :unsure:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben biliyorum. Kask üreticisi kask sattığı adama bir daha ömür boyu kask satamayacaksa kask üreticisi daş mı yesin? :unsure:
kask üreticisi eşşek mi o zaman 5 sene değil de 1 sene desin biz de her sene kask alalım teslanın nvidianın üstüne yazalım shoeiyi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
kask üreticisi eşşek mi o zaman 5 sene değil de 1 sene desin biz de her sene kask alalım teslanın nvidianın üstüne yazalım shoeiyi
SHOEI yazmakta sorun yok. İlk aldığım LS2 çakması kaskı(NR) acemilikten dolayı bir beden büyük almam nedeniyle neredeyse hiç kullanamadım ve bir hafta sonra aldığım fiyatın yarısına bir arkadaşa verdim. Vatandaş NR yazısının üstüne "SHOEI stikırı yabışdırdı" halen öyle geziyor. Kask raf ömrünü dolduralı iki sene oluyor. Vatandaşın durumunun yokluğu da yok. Kayınpederinden dört daire miras kaldı.

ahe

kask lobisinin işleri bunlar güneş görmemiş doğru düzgün saklanmış plastik malzemeye ne olabilir ki? toprakta 1000 yıl ömrü var ama kutusunda 5 senede bozuluyor
aynısı yağ lobisinde de geçerli neymiş yeni tarihli ben hayatımda bozula sıvı yağ görmedim
:ROFLMAO::ROFLMAO: hocam bu tezi öne sürünce o zaman lastik içinde aynı şey geçerli neden yeni üretim lastik alıyorsun git eski üretimli lastik al diyorlar

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar