- Konu Yazar
Arkadaşlar eski android telefonu gprs takip cihazı olarak kullanacağım ama hangi uygulama iş görür bilemedim. Kullandığınız bir uygulama var mı?
Ben motosiklet hırsızlarına karşı önlem olarak kullanacağım. Motora koyup evde pc veya telefondan motorumun nerede olduğunu takip edeceğim. Yandex in böyle özelliği var mı?Yandex'i öneririm
cerberus
Ömür boyu çok cüzi bir fiyata abone olabiliyorsunuz.
Hocam cerberus diye bir uygulama var tek geçerim senelerdir kullanıyorum harita üzerinden çizgi çizerek nereye gidiyorsa görebiliyorsunuz aynı zamanda telefonun bütün özelliklerine müdehale edebiliyorsunuz resim çekme video çekme ses kaydı yapma arama yapma mesaj gönderme ekran görüntüsü alma ve daha hatırlayamadığım bir sürü özellik var üzerinde ayrıca bunu telefona kurduğunuz da isterseniz hiç bir şekilde görünmemesini sağlayabiliyorsunuz yani atıyorum bulan kişi bu uygulamayı kaldırmak istese uygulama yöneticisinde falan görünmüyor uygulamayı açmak istediğiniz de atıyorum bir şifre belirliyorsunuz arama yapar gibi aradığınız da o verdiğiniz şifreyi direk uygulamaya oradan girebiliyorsunuz yani çok kapsamlı güzel bir uygulama kesinlikle tavsiye ederim
Hocam eski android sürümünde bu program yok heralde. Markette arıyorum, çıkmıyor.![]()