- Konu Yazar
Merhabalar forum üyeleri..Geçenlerde dedemi ziyarete gittiğimde planet 3 motosikleti hakkında kafamda düşünceler oluştu.Kendisi artık o motosikleti pek kullanmamakta.Motosikletin yürüyeninde sıkıntı yok..Çalışıyor yürüyor.Ruhsatıda var.Sadece vergi borcu var.Alsam kendim toparlayabilir miyim?.Daha önce motosikletin vidasını sökmüş insan değilim.Yedek parça konusunda sıkıntı yok gibi internette bir çok parçası var.Motosiklet kumlamaya gitmesi lazım bütün parçalar olarak.Pahalı mıdır bu kumlama?.En azından kendi yapabileceğim işleri kendim yapmayı planlıyorum.Misal olarak komple boyaya girmesi gerekiyor.Alsam kendim parçalasam zımparalasam boyacıya götürüp boyatsam?.Bu isteğim motosikletsizlikten değil sadece klasik araç merakımdan.Boş vakitlerimde üstüne binip nostalji yapmaktan.Motosiklet 1978 model bu arada.Resmini çekmeyi unuttum ama benzerini buldum netten onu yüklüyorum.Yani deyim yerindeyse ''Harcı bokunu karşılar mı?''
2000 TL civarı para bütçeyle yapabilir miyim?.Veya ben hiç bir şeyine dokunmadan motosiklet ustalarına,boyacılara versem işi ustalarına yaptırsam çok para verir miyim?.
Kısacası ben yaparsam 1 lira ustalara yaptırırsam 2 lira mı olur yoksa ben 1 liraya yaparken usta 5 lira mı ister?
Revize ettikten sonra bu hale getirebilir miyim?Çok param gider mi?
2000 TL civarı para bütçeyle yapabilir miyim?.Veya ben hiç bir şeyine dokunmadan motosiklet ustalarına,boyacılara versem işi ustalarına yaptırsam çok para verir miyim?.
Kısacası ben yaparsam 1 lira ustalara yaptırırsam 2 lira mı olur yoksa ben 1 liraya yaparken usta 5 lira mı ister?
Revize ettikten sonra bu hale getirebilir miyim?Çok param gider mi?