eski motorumla bursa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorla başladım motorsuz devam ediyorum

izmirden bursaya giderken gemici (isa vatana)sattığım motoranı sıfır motor yaptırdıktan sonra birlikte yola çıktık ama ben susurlukta sattım onu sadece kask yetmedi kar ve soğuğa kamil koç tesislerinden otobüsle devam ettim ben oraya kadar olan resimleri szilerle paylaşıyorum. artık yeni alacağım sıfır km motorla 1 ay snr türkiye yollarına devam ederiz.

PIC_1775.jpg

PIC_1776.jpg

PIC_1777.jpg

PIC_1778.jpg

PIC_1779.jpg

PIC_1780.jpg

PIC_1781.jpg

PIC_1782.jpg

PIC_1783.jpg

PIC_1784.jpg

PIC_1785.jpg

PIC_1786.jpg

hem kar yağışı hem soğuktan ve korumasız olduğundan çok zorlandık susurlukta kendimizi kamil koç tesislerine zor attık

PIC_1788.jpg

Son düzenleme:
ümmet abi..

valla burnun patlıcan gibi morarmış:)

yeni motorunu ve maceralarını bekliyoruz:rendeer:

Moderatör
Motorize Çelebi abim, bekliyoruz yeni serüvenleri :)

Üstadım yeni motosikletini ve gezilerini bekliyoruz.:)

Bu arada scooterdeki yüklerde dikkat çekici.:wiinkk:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
sen yollara çıkınca biz ancak otobana şerit çekeriz be abim. gezi yazılarımı silsem mi ne. senin yanında esamemiz bile okunmaz bizim :)

Allah korusun abim..

Abi sana ilk yorumumu yapiyorum.o motosikletle o kadar yol tamamda abi bak gozunu sevem yapma dinle bu mevsimde gidilirmi o yol yaw???valla sasirdim otesi bisey oldum ya burada harbi gittinizmi kamil koc tesisine kadarda olsa izmirden?kamil kocun tesisi susurluk civarinda idi yanilmiyorsam.donmadinizmi yahu?o motor zaten 90 zor yapiyor ve rampa yukari hep 30 40 km lerle yol aldiniz mutlaka donma tehlikesi yasadiniz yuzundende anlasildigi uzere valla zaturre den donmus gibisin...
Buyuk gecmis olsun diyorum ben.. kusura bakmassan...

ümmet abi , fuara daha çok seninle tanışmak için gelmiştim ama ben uğradığım sıralarda göremedim ve üzüldüm.. umarım birdahaki fuarda tanışırız.. nazar değmesin sana...

Bence üşümüşsünüz yorulmuşsunuz tamam da.. Fotoraf makinasının yılı 2015 diyor...

Ümmet abim yeni gezilerini bekliyoruz. İnşallah bizde bir gün böyle bir yolculuğa çıkarız. Yeni motor ne marka? :)

Ümmet baba sen bir efsanesin:cat: bu millete çin malı motorla türkiye turu yapılabileceğini gösterdin.ALLAH kazalardan belalardan korusun seni,yolun her zaman açık olsun.

Ümmet Abi Şİmdiden hayırlısı olsun.. Güzel Haberlerini Bekliyoruz.. Bahar Gelsinde Burada Kuzu ÇEvirelim :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet baba sen bir efsanesin:cat: bu millete çin malı motorla türkiye turu yapılabileceğini gösterdin.ALLAH kazalardan belalardan korusun seni,yolun her zaman açık olsun.

serkan sağol iyi dileklerin için,motorun gücü pek sorun değil,üstündekinin altındaki motorun gücünü bilipte yola çıkması önemli.

Abim tarihe yorum gelmisde usume konusuna hic girmemissin:)

onu hiç söleme iliklerime kadar dondum dizler resmen kemik oldu:queen::queen:

Ümmet Abi Şİmdiden hayırlısı olsun.. Güzel Haberlerini Bekliyoruz.. Bahar Gelsinde Burada Kuzu ÇEvirelim :mrgreen:

özgür be kuzu değilde biz köfteye takılalım gene anladın sen onu:p

Ümmet abi Başkentten geçerken uğra tamammı:rendeer:

ankarayı solladım dönüşte inşallah sinopa yaklaşmak üzereyim.çerkeşteyim şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar