- Motosikleti
- FAZER 8
- Konu Yazar
Motosikletim 20.000 (R25) e yaklaştı yani 2500 km falan kaldı. Uzun zamandır kullanıyorum önceki motosikletimde 250cc idi . Bir 4 silindir yada en azından 600cc bir motosiklet istiyorum. Bildiğimiz gibi ülkemizde ekonomi sürekli yer isteyen amcalar gibi asla düzgün değil. Kurlarda baya zıpladı 1-2 senede düşeceğinide sanmıyorum. Motosikletimi 0 almıştım artık 0 almak neredeyse imkansız . Şimdi 20.000 den sonra motosikletin değeri düşecek diye düşünüyorum. Bende takasa sokmaya düşündüm.
Tahmin edeceğiniz gibi sürekli 2006 model - 2007 model motosikletler geliyor . Elde parada olmayınca bende eski modele girişeyim dedim. Fazer 6 , 900 hornet , 900rr (en sevdiğim budur) , gsr600 gibi teklifler geliyor .
Sizce böyle bir yola girmeli miyim ? Bana mantıklı gibi geldi. 4 silindirin değeri pek düşmüyor gibi sanki. ama sizinde görüşlerinizi almak istedim . Uzak dur dediğiniz modelleri motorları falanda yazarsanız sevinirim .
Tahmin edeceğiniz gibi sürekli 2006 model - 2007 model motosikletler geliyor . Elde parada olmayınca bende eski modele girişeyim dedim. Fazer 6 , 900 hornet , 900rr (en sevdiğim budur) , gsr600 gibi teklifler geliyor .
Sizce böyle bir yola girmeli miyim ? Bana mantıklı gibi geldi. 4 silindirin değeri pek düşmüyor gibi sanki. ama sizinde görüşlerinizi almak istedim . Uzak dur dediğiniz modelleri motorları falanda yazarsanız sevinirim .