Eski model motor

Herkese merhaba, daha önceden tvs ve mondial için konu açmıştım. Raider almaya karar verdim ama almadan önce 70bine 2006 model honda cbr 125 r buldum 14k kmde. Sizce eski model bir motor alınması mantıklı mı?

Raider alıp yolunuza devam edin hocam.
Fren yapmayı da öğrenin ABS olmaması ve Kampana büyük bir sorun.

20 Senelik başlangıç motorunda bu km bence mümkün değil, her gün garajda bir ileri bir geri yapsa bile 14k km'yi geçerdi o motor.
Gerçekten 14bin km olsa alinir mıydı sizce peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Raider alıp yolunuza devam edin hocam.
Fren yapmayı da öğrenin ABS olmaması ve Kampana büyük bir sorun.
Raiderla kampana alışmaya çalışacaz gibi duruyor.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
jc 39 motorsa yani motor numarası jc39 ile başlıyorsa belki alınır sahibinin doğru bilgi vermesi şartıyla

Km tek belirleyici bir kriter değil, 14k km'de de olsa motorun bazı aksamları eskimiş, yıpranmış, zamana yenik düşmüş olabilir.
Abi motoru japon öyle bir yapmış güneş görmedikçe kauçuğu bile eskimiyor adamın :D şu an benim motor 75.000 de bazı yerlerdeki süngerler hala yeni gibi :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
jc 39 motorsa yani motor numarası jc39 ile başlıyorsa belki alınır sahibinin doğru bilgi vermesi şartıyla

Abi motoru japon öyle bir yapmış güneş görmedikçe kauçuğu bile eskimiyor adamın :D şu an benim motor 75.000 de bazı yerlerdeki süngerler hala yeni gibi :D
Maşallah, nazar değmesin.

Benim motor da 17 yaşında ve 149k km'de, seneye askere uğurlayacağız forumcak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar