(eski)kaskım(yeni)

hala daha korur korumaz muhabbeti yapılıyor,
o yüzden resimler silindi
( konuyu Moderatörler silebilir)

Son düzenleme:
bravo gerçekten harikasın .. Yerinde olsam asker yeşili ( YAni Haki Yeşil ) boyardım. Ama buda güzel olmuş. eline sağlık

arkadaşım bence krom şeritler biraz abartıya kaçabilir ama ben derim ki lastik yanakların beyaz ise sende ona uygun bi şerit atabilirsin çok da hoş durur benceee

evin içinde takmak içinmi bu ? yoksa odada süs olsun diyemi ? abi bununla nasıl motosiklete binersiniz şaşıyorum sağ kalma yada suratının parçalanmama ihtimali kaç ?

sen çene korumalığı olan bi kask al bence bunun kasklık bi yanı yok miğfer bu ama boyayı güzel atmışsın :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum bunu yolda kullanma sakın
Kaskın en cok darbe alan bölümü zaten çene kısmıdır
Allah Korusun.

beyler bu amerikan yapım (amerikada polislerin kullandıklarından zamanında babama bi tanıdık getirmişti)
kaslın tabiki çene kısmıda var, şapka değil ki bu beyler
boya yeni olduğundan elime sürülmesin diye bu şekil çektim ok.

Çene kısmı kaskın kafandan uçmaması için yapılmıştır. Koruyucu bir amacı yoktur. Kafana birşey düşmediği sürece bu kask kafanda sadece süs durur. Bence güzel bir kask bak sen kendine.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu tarz kasklar 15 ytl.... Boyadığın boya ve zımpara en az 8 ytl.... Bence zarardasın.....:p

Ama hala amerikan polislerinin kaskı güvenli bu kask diye çıkışacaksan orada gene itiraz ederim.... Amerikan olunca alt tarafı koruyor mu?.....:silent:

Ufak scooterlar da , şehir içinde belki mazur görülebilir ama motor r60 olunca bence kaskı bir daha düşün derim.....:cat:

Bu arada boyama işlemi güzel olmuş...Mat siyaha boyamışsın... Emeğe sonsuz saygı görevimizdir...:cat:

buyrun çene kısmı:)

yanlarda kulak üstünde hoparlör bile var (polis telsiz bağlantı kısmı) ama artık ipod bağlanır vaziyete getirdim

Bu tarz kasklar 15 ytl.... Boyadığın boya ve zımpara en az 8 ytl.... Bence zarardasın.....:p

Ama hala amerikan polislerinin kaskı güvenli bu kask diye çıkışacaksan orada gene itiraz ederim.... Amerikan olunca alt tarafı koruyor mu?.....:silent:

Ufak scooterlar da , şehir içinde belki mazur görülebilir ama motor r60 olunca bence kaskı bir daha düşün derim.....:cat:

Bu arada boyama işlemi güzel olmuş...Mat siyaha boyamışsın... Emeğe sonsuz saygı görevimizdir...:cat:

dostum o 15 ytllik kaskları bende biliyorum o bu kaskın yaninda saç gibi kalıyor
ş.içi kask mecburi olunca bu kask yerine kapalı kask çok kasıyor bi türlü sevemedim ama alışıcaz kaska :)
zımpara, boya zaten bende vardı yani senin anlıycağın o maliyete geldi(emek hariç)

Son düzenleme:
çene kısmını ben göremedim bağlanacak kısmı kastetmiyorsun dimi :silent:

Ben begendim. R60 icin güzel ve orjinal bir kask. Hic kask takmamandan veya shoei kask alıp aynana veya koluna takmandan iyidir. Güle güle kullan kardeş Allah Kaza bela göstermesin.

bi kerelik kazam var ondada babam kullanıyordu bende kask takmıştım ama hem yaşın verdiği cahillik(14 yaşındaydım,çene kısmını bağlamamıştım hava sıcak diye)
kafa üstü asfalta uzadım ve dikiş atılmıştı
çene kısmı kaskı kafada tutmaya yarıyor, çene bölgesi yaralanma da pek sık rastlanmıyor
zaten ş.içi sakin sakin sürüşlerde kullanıcam bunu
yorumlar için sağolun

Korumasını anladımda sinek arı bocek rahatsız etmiyormu

2 tane beyaz şerit at üstüne yada üstüne kocaman kırmızı bir yıldız yapıstır :)

Ya ustalar güvenliği boş verin bende de vardı nazi kaskı ama 80 km hıza yaklaşınca gözler yaşarıyor kulaklar iyice rüzgardan tarumar oluyor... Yani konfor yok. Uzun yolda kapalı kask, ama şehir içinde nazi derim ben...

chopper gözlükle oldukça karizmatik olacağı kesin.
ama çene bölgesinde yaralanma ihtimalinin az olduğu fikrine katılmıyorum.
ama tabi ki küçük yerleşim birimlerinde yaz aylarında düşük süratlerde gezintilerde kullanılabilir gibime geliyo bu kasklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar