Eski Kaskım Ve Yeni Hali

İlk fotolar eski haline ait

resim005fv5.jpg

resim007cs2.jpg

Bunlarda yeni hali

resim019hs3.jpg

resim021ju2.jpg

Kask ın arka yüzüne ay yıldızın altına Osmanlı Tuğrası yapıştırıp şeffaf kapmalama yapacağım boyaya ve desenlere zarar vermemesi için bütün herşeyini kendim evimde yaptım boyalarn kuruması hariç herşey 45 dakikada halloluyor :)

yaptığın boya masrafı, kasktan daha pahalı.
farkındasındır umarım.:bounce: :)

heuheuh boya masrafı 5 ytl kask ı 2006 senesinde 40 ytl ye almıştım safebet olduğuna bakmayın beni bir çok tehlikeden korudu ve safebet olmasına rağmen sağlamdır :) bana herşey topl. 10 ytl yi bulmadı :) kendime göre bir kask oldu kros kaskımda var onu daha farklı bir modele çevireceğim

Kaskın Camı Var Onuda Siyah Filmle Kaplıyorum Pilot Kaskı Gibi Olcak :)

çok güzel olmuş. Boyayı sürerken ne gibi işlemler yaptın ? anlatırsan sevinirim:cat:

tarık kardesım hayırlı olsun yapıyorsun ugrasıyorsun azımlı cocuksun ne dıyeyım helal olsun bır karabuklu olarak senden gurur duyuyorum

çok güzel olmuş. Boyayı sürerken ne gibi işlemler yaptın ? anlatırsan sevinirim:cat:

Öncelikle kaskın üzerindeki plastik parçaları ve içindeki kumaş kılıflarını koruyucu köpüğü vs.. çıkarttım daha sonra maket bıçağıyla şeffaf folyo kısmını düzgünce soydum daha sonra renkli olan kısımları kazıdım ve zımpara yaptım ondan sonra kaskkın yüzeylerindeki boya soldu ve beyazlaştı bu işlemleri yaptıktan sonra kaskı yıkadım kuruladım pürüzlük bırakmadım ve fıs boya ile 35 cm uzaktan dik gelecek şekilde boya işlemine geçtim 2 kat boya yaptım 1. katı yaptıktan sonra 1 gün bekledim ve ertesi gün 2.kat boyayı yaptım kurumasını bekledim ve daha önceden yıkanmış temizlenmiş olam kılıflarını ve köpüğünü yerie monte ettim daha sonra ay yıldız sembolelrini fosforlu reklam kağııdı ile yapıştırdım sonuç gördüğünüz gibi

CELİL Abi teşekkürler :)

Ben Safebet markayı orta sınıf diye bilirdim, bazı arkadaşlar laf atmışlar ama...

abı o deılde ben airoh pr2000 desen ıslenebılırmı yada yapan var mıdır aranızda

arkadaşım hertürlü kaska istediğin deseni verebilirsin yeterki iste;) istediğin resmini reklamcıya göster o sana kaskına göre deseni çıkartır sanada yapıştırmak kalır :)

Öncelikle kaskın üzerindeki plastik parçaları ve içindeki kumaş kılıflarını koruyucu köpüğü vs.. çıkarttım daha sonra maket bıçağıyla şeffaf folyo kısmını düzgünce soydum daha sonra renkli olan kısımları kazıdım ve zımpara yaptım ondan sonra kaskkın yüzeylerindeki boya soldu ve beyazlaştı bu işlemleri yaptıktan sonra kaskı yıkadım kuruladım pürüzlük bırakmadım ve fıs boya ile 35 cm uzaktan dik gelecek şekilde boya işlemine geçtim 2 kat boya yaptım 1. katı yaptıktan sonra 1 gün bekledim ve ertesi gün 2.kat boyayı yaptım kurumasını bekledim ve daha önceden yıkanmış temizlenmiş olam kılıflarını ve köpüğünü yerie monte ettim daha sonra ay yıldız sembolelrini fosforlu reklam kağııdı ile yapıştırdım sonuç gördüğünüz gibi

CELİL Abi teşekkürler :)

Çok uğraşmışsın ama uğraşdığınada değmiş. güzel olmuş. Bu yetenekle başka türlü kask tasarımlarıda yapabilirsin:cat:

Yapacağım ama bunlara para gerek farklı kasklar gerek :) bu sadece sizlere sunduğum bir örnekti daha farklı tasarımlarımızda var ileride onlarıda deneyeceğiz herkese çok tşk.

dostum sefabet seni bi cok tehlikeden kurtarmıs
hicte bile inanmıyorum ben, dikiz aynasından dusen hangi kask bi parmak boyunca catlar..? sonra aldım yere vurdum onu bu sefer ortadan ikiye ayrıldı
aman bu 20,30 liralık kasklardan vazgecin muhim olan en onemLi şey KAFA o olmadan bişey olmaz derim ben
emegine saygı duyarım arkadasım ama iş yapmaz o kask ;)

ya benımki ufak tekef şeylerden korudu öyle büyütülecek tehlikelerden değil ama bu diğer yüz korumalı kasklardan değil o 20 25 ytl lik çene korumalı kaskların çin malı olanlarının hepsi adi ama bunun arka kısmında sert bir tabakası var orası bütün kaskı kotuyor ben duvarlara fırlattım kaçkez ama kırılmadı :D yeni kask alınca denerişim vidyosunuda koyarım izlersin birgün ;) hedefim zeus cross kask almak onuda beyaza boyayacağım ve farklı desenler uygulayacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar