Eski kasa yeni kasa?

Arkadaşlar honda cbr250 alacağım. 2013 model cbr250 kullanan bir arkadaşım "2014_2015 modellerine göre daha atılgan birde uzun yolda geride kalıyorlar bekliyoruz" gibisinden birşey söylemişti doğrumu bilmiyorum yeni kasanın görünüşü daha güzel geliyor çift far olsun selesi olsun frenleri daha kaliteli olsun motordan anlayan arkadaşlar ilk motorum olacak sizce hangi yıl ile başlamalıyım şimdiden teşekkür ederim

Beygir olarak 2 beygir daha düşük teknik özelliklerinden bakarsan ama öyle aman aman bir olay yok gibi gözüküyor 2 beygir çok bir şey farkettirmez bence..

Kardeş zaten eskisi de yenisi de gitmiyor. Ama yeni kasaların tasarımı çok daha güzel. Bende de 2013 modeli var. Keşke 2014 model repsol ya da kırmızı olsaydı tatlı olurdu

Gonlunden ne geciosa onu al belki bu sefer sen beklersin onlari :)

2 beygir fark eder,kim etmez diyor,,aşağı yukarı 100/8-9 a denk geliyor,az değil,oda geride kalmayı açıklıyor

İkisini de kullandım eski kasa daha titresimli yeni kasada biraz daha az titresim var
hızdan dolayı fark olacağını sanmıyorum hani "bekliyoruz" demesi tuhaf geldi ikisi de 250 cc taş catlasin 10 km/h fark etsin (etmez ama) ne olur ki zaten 140 dan sonra inleye inleye yükseliyor anlayacağın çok birşey farketmez..

takılma böyle şeylere.. bence yeni kasa çok daha yakışıklı ..

Ikiside aynidir kardes, 2 hp dusuk falan kim salliyo boyle seyler... tek farklari kozmetik onun disinda motor blogunda falan degisikler yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar