Eski kasa 1000cc ve 600cc

Öncelikle merhabalar bende şuan benelli trk702x var ama eski kasa 1000lik yada 600lük ile takas etmek istiyorum hani tavsiyeleriniz varmıdır neye dikkat etmem lazım kötü yorumdan önce hani tavsiyelerinizi yazarsanız çok makbule geçer

Bana göre touring modellerin eski kasaları haricinde kolay kolay bulaşılmaz. Mesela gidip Dl 650 alıp gerekli kontrollerini yapıp kullanabilirsiniz fakat eski Cbr veya Yzf R modellerine ben bulaşmazdım.

Öncelikle merhabalar bende şuan benelli trk702x var ama eski kasa 1000lik yada 600lük ile takas etmek istiyorum hani tavsiyeleriniz varmıdır neye dikkat etmem lazım kötü yorumdan önce hani tavsiyelerinizi yazarsanız çok makbule geçer
300-350 bin bandında alınacak en temiz yüksek cc motorlar dl650, sv650, tracer 700, xsr700, versys 650 gibi motorlar. 2017 ve üstü motorlar temiz bulunuyor o bütçede.

300-350 bin bandında alınacak en temiz yüksek cc motorlar dl650, sv650, tracer 700, xsr700, versys 650 gibi motorlar. 2017 ve üstü motorlar temiz bulunuyor o bütçede.
Şuan zaten benelli trk702x var aktif kullanıyorum hani ben r1 r6 yada honda 1000rr 600rr ile takas etmeyi düşünüyorum 2008 -2010 modelleri üle

Kaç model 1000'lik ya da 600'lük motor bakıyorsunuz? Bir de modelleri nelerdir?

r1 r6 yada honda 1000rr 600rr 2008 - 2012 arası
Temizi bulunsa alınır ama o adamlar da takasa yanaşmazlar ve sıfırmış gibi fiyat çekerler. Bu tip eski Japon ss.leri için takas teklifi alıyorsanız kuvvetle muhtemel motorlarında eksik ya da potansiyel bir sorun vardır. Pimi çekilmiş bu bomba sizde patlayabilir. Ben de 2008 model bir çift silindir 650 cc kullanıyorum nispeten sorunsuz ve 144.000 km'de lakin ben bile kaç defa yolda kaldım, başıma abuk subuk işler geldi. Hatta yaz ortası 1 ay motorsuz kaldım. Çok param gitti. Şu an motoru istediğim hale getirmek için motorun 2. el değeri kadar ona masraf yapmam gerekiyor. Benim size tavsiyem yeterli bütçeniz, yedek parçaya erişiminiz, o motora hakim kanka gibi ustanız yoksa hiç macera aramayın.

Son düzenleme:
Temizi bulunsa alınır ama o adamlar da takasa yanaşıyorlarsa kuvvetle muhtemel motorlarında eksik ya da potansiyel bir sorun vardır. Ben de 2008 model bir çift silindir 650 cc kullanıyorum nispeten sorunsuz ve 144.000 km'de lakin ben bile kaç defa yolda kaldım, başıma abuk subuk işler geldi. Çok param gitti. Şu an motoru istediğim hale getirmek için motorun 2. el değeri kadar ona masraf yapmam gerekiyor. Benim size tavsiyem yeterli bütçeniz, yedek parçaya erişiminiz, o motora hakim kanka gibi ustanız yoksa hiç macera aramayın.
Çoğu kişi zaten sadece nakit istiyor düşünenlerde üstüne bi miktar para istiyor beklemeye devam ediyorum

Şuan zaten benelli trk702x var aktif kullanıyorum hani ben r1 r6 yada honda 1000rr 600rr ile takas etmeyi düşünüyorum 2008 -2010 modelleri üle
Temizini bulmanın pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Yine de senin bileceğin iş. Para senin, zaman senin.

çok paran çok tanıdığın varsa girilir kıt kanaat o aleti alırsanız 1 ay sürer sonra yaptıracak parayı çıkartamazsınız elinizde nur topu gibi vitrine koyacağınız 1000lik olur

Eski kasa adventure touring olsa alınır kitlesi birazdaha efendidir o motorların ama kalkıp racing e hanzo demek olmaz çok efendi insanla tanıştım ama racing işte türkiyede pist falan yok o motorlar pist motorlarının sokağa biraz uyarlanmış basit modifikasyonlarar ile pist de dönmek oluyor yani 300 ile otobanda dakikalarca gitmek pek uygun değil o tarz bişey aranıyorsa araba zaten daha mantıklı onlar için bir kere ortalama bi araba günümüzde 0.27 rüzgar direnci oluşturur motorlar ise en az 0.60 rüzgar motoru çok yorar yurt dışı pistlerde sürülmüş r6 r1 ilanlarına bak 100 bin km üstü tek blok bir sürü makine var hep pistte dönülmüş aletler ama tr de 20 bin 30 bin 50 binde kırmış yatak sarmış bir sürü örnek ha sahibini tanıyorsunuzdur veya ustanın gerçekten sesinden bile anlıyordur veya kompresyon değerlerini bilirsiniz kompresyonda iyi değer verirse alet neden alınmasın ama onun haricinde büyük bi kumar patlarsa çok can yakar maddi anlamda benim tavsiyem hevesin ve gerekli deneyimin varsa hevesini alman yönünde mesela herkes otobanda racing ile hız yapmak ister ama ben adventure ile daha yüksek daha konforlu daha eğlenirim diye düşünürüm adventure ile hız yapmak isterim belki turbo takip 300 gitmek tabi öyle Bi para yok 😅😅 gençlik sonuçta tehlikeli ve amansız hevesler e tabi hevesler önerilmez ve genelde tehlikeli olabilir dikkatli olmak lazım.,saygılar

modelinden ziyade motorun sağlamlık durumuna bakmak lazım, istanbul/ümraniye de exper yapan bir usta var, tam tekmil yapıyor işini... belgeli melgeli veriyor ne varsa exper raporunda. (youtube kanalı var, "analiz moto eksper")

arkadaş 2015 model kawasaki z800 aldı 350 bin liraya ve motor gidik çıktı, exper yapmadan almış ve 170 bin lira para harcandı mekaniğine.

oysaki ben ona 2007 model suzuki gsr 600 önermiştim, 200 bin lira civarı fiyata alabiliyordu ve keşke onu alsaydı çünkü onu alınca zaten 150 bin lira cebine kalacaktı ve motor gidik çıksa bile en azından 150 bin motoruna para harcayıp sağlam olduğunu bildiği makineye binecekti.

ama şu an elinde hiç motor yok ve kredi kartı borçlarını ödemekle meşgul. 350 bin lira bütçesi de zaten yoktu, kredi ile aldı.

F54

elinizde zaten 700 cc bir motosiklet var en azından sorunsuz sıkıntısız kullanıyorsunuz bence macera aramayın
yoksa abidik gubidik işlere kucak dolusu para harcarsınız keyif olmaktan çıkar eziyete dönüşür motosiklet işi

Şöyle eski kasara Tracer , XSR vb. olsa düşünülür ama eski kasa SSler akraba evliliği kadar tehlikelidir sonucunda ya düzgün bir çocuğunuz olur ya da engelli indirimi kullanabileceğiniz bir çocuğunuz.

Prosofi'nin şu en en yeni videosunu izlemenizi tavsiye ederim, tam sizin olayınızda başınıza gelecek bir potansiyel tehlikeyi anlatmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar