''Eski Dostlar''. ''1991''

Yenilemişsin ilk gününe geri döndürmüşsün motoru :cat: eline emeğine sağlık :rendeer:

Liseye giderken 350 jawamız vardı. sesi halaiçimi cızz ettirir. 170 km ye çıkıyordu.

emegine saglık cok guzel olmus kazasız belesız tekerınız duz bassın pırıl pırıl olmus

şu sitede imrendiğim ve kıskandığım yegane şahıssın.
Allah başarılarını daim etsin....

İşte budur...

Geçenlerde izliyorum Discovery de.Adamlar arabaları, motorları nasıl güzel yeniliyorlar.Sahiplerinin suratındaki mutluluğu görmeniz lazım.İşte bizim milletteki motosiklet saygısı bu tarz programlarla bu tarz işlerin duyurulmasıyla kazanılır.Motora binsin binmesin jawa yı tanımayan varmı bu memlekette?Sesini hatırlamayan varmı?

Sizi yürekten kutluyorum. Yaptığınız iş takdire şayan. Adana'da tv sektörü çok gelişmiş durumda.Bir sürü yerel tv var.Ulaşın bi kanala.Biz böyle bi iş yapıyoruz ve bunu yayımlatmak istiyoruz deyin.Olumsuz cevap vermeleri için hiç bi sebep yok...

İşte budur...

Geçenlerde izliyorum Discovery de.Adamlar arabaları, motorları nasıl güzel yeniliyorlar.Sahiplerinin suratındaki mutluluğu görmeniz lazım.İşte bizim milletteki motosiklet saygısı bu tarz programlarla bu tarz işlerin duyurulmasıyla kazanılır.Motora binsin binmesin jawa yı tanımayan varmı bu memlekette?Sesini hatırlamayan varmı?

Sizi yürekten kutluyorum. Yaptığınız iş takdire şayan. Adana'da tv sektörü çok gelişmiş durumda.Bir sürü yerel tv var.Ulaşın bi kanala.Biz böyle bi iş yapıyoruz ve bunu yayımlatmak istiyoruz deyin.Olumsuz cevap vermeleri için hiç bi sebep yok...

dediğinizi yıllar once yapmıştık ilgi gene yoktu.

Hercules mobilet gönderesim geldi size :D 2 vitesli 49cc, yatıyor bodrumda, çok severdim eskiden :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar