esk.mt.(fotoğrafları) ''karda kışta buluşma mı olurmuş'' buluşması nın fotoğrafları

vay anasınaaaaaa. kaçırmışım ya muhabbeti. hay bee. neyse. sonraki bulşma motorlu olur o zaman gelirim bende artık napıyım.:pr:

fotolar için teşekkürler arkadaşlar...

aslında bir kaç arkadaş motoruyla gelmişti fakat sıcacık ortamı bırakıp ta buz gibi soğukta motorların resmini çekmeyi gözümüz yemedi.sadece ben girerken 1 tane cbr 125 vardı onun resmini çektik onu da koyarım.madem tutturdunuz motor die =)) bu soğukta motormu olurmuş kardeşim.siz burayı izmir sandınız heralde yerler buz,biz düz yolda yürüyemiyoz:p

aslında bir kaç arkadaş motoruyla gelmişti fakat sıcacık ortamı bırakıp ta buz gibi soğukta motorların resmini çekmeyi gözümüz yemedi.sadece ben girerken 1 tane cbr 125 vardı onun resmini çektik onu da koyarım.madem tutturdunuz motor die =)) bu soğukta motormu olurmuş kardeşim.siz burayı izmir sandınız heralde yerler buz,biz düz yolda yürüyemiyoz:p

burası izmir değil dogru söze ne denir ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada yav gece İsmail abiyi görünce böle kısa süreli bir şok geçirdim:cyclopsanYa abi Allah nazardan saklasın vallaha şahane yakışıklısın:cat:Bi laf vardır ya abi hani kız olsam....diye başlayan aynen durum o:queen:

Evet bu yazdıkların doğru. Allah nazardan saklasın İsmaili ama evli barklı bir arkadaşımız olur kendisi :cherry:

Lütfen yakışıklısın falan diyerek kur yapıp şımartmayalım kendisini :p

ne denir abi:silent::mrgreen:

Ahmet süper bir soru sormuşsun kardeşim, tebrik ederim :mrgreen:

Son düzenleme:
soru: doğru söze ne denir?
cvp: bravo denir,
ahhhh keşke izmir olsaaaa ::145::::145::::145::::145::::145::::143::

evet Eskişehir MT hepinizle gurur duydum kar kış kapalı mekan demeden toplanmışsınız ben nöbette olduğumdan katılamadım tanımadığım baya arkadaş var resimlerden gördüğüm kadarıyla nöbetten çıktığımda saat 00.05 i gösteriyordu.Dağılma gerçekleşmiş olacağını düşündüğümden gelmedim.
Daha yüksek sıcaklık ve daha açık mekanlarda daha etli ve daha sucuk ağacının bol olduğu yerlerde(bozdağ eteklerindekileri motosikletli ve arabalı bir gurup talan etmişler) buluşup tanışmak dileğiyle hepinize selamlaaaaaaar....

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
just_hmz_26, umut_utu

Umut uyku tutmadı galiba senide:cherry:Yok böyle olmayacak dayanamıyacağım ya...Yarın bi beş dakika motorla çıkayım bari:pale:

Selamunaleyküm Millet bu buluşmayı tekrarlayalım 2 haftaya kadar.Uygunsa 15 gün sonra tekrar edelim ne dersiniz...:mrgreen:

oooh fotolarda gelmiş,ben üşendim valla upload etmeye :D daha bendekilerde var arkadaşlar yarın eklerim gerçekten güzel bir organizasyon oldu.gelmeyenler olduğu halde 20 kişi falan vardı.buluşmalar devam edicek allahın izniyle.yalnız yaza doğru motorlarla bi buluşma yaptığımızda görün siz Eskişehir'i!!!

aynen oyle burak allahın ıznıyle 20-25 motor falan olsak süper olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar