Eşim hastahaneden çıktı.Tam gaz Çınarcık!!!

ilk bahar gezisi ne güzel.. her yer yeşil insanın içi huzur dolar böyle yerde...

büyük geçmiş olsun

Allah, kullarının kendisini unuttugunda (!) , yine kullanının kendisine yaklasması icin musibet ve belalar verirmiş..

Masallah...:rendeer:

Allah tekrarını ve acısını gostermesin insallah..

Geçmiş olsun...

Arkadaşım tekrar geçmiş olsun.

Gezin çok güzel olmuş oraya nasıl gidilir tam olarak tarif edersen memnun olurum.:)

Gezilecek değişik yerler arıyorum burasıda benim çok sevdiğim tabiat manzaralı bir yer ve bana yakın olabilir.:cat:

Çok geçmiş olsub abi dün geldi aklıma sohbet bölümünü karıştırdım göremedim merak etmiştim tekrar çok geçmiş olsun.

Eşinizin iyileşmesine çok sevindim.Çok güzel bi gezi olmuş bu arada.
Paylaşımınız için teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eşiniz adına sevindim, tekrar geçmiş olsun..

eşinin hastaneden çıkmasına sevindim...tekrar geçmiş olsun..

rup

çok çok geçmiş olsun hergün girip bi haber varmı diye bakıyodum çok sevindim. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Son zamanlarda duyduğum en güzel haber. Allah bir daha böyle bir sıkıntı yaşatmasın abicim. Birbirinizle ve mutlu bir hayat dilerim.Tekrardan geçmiş olsun.

gözün aydın abi çok sevindim cidden.:rendeer: sabaha karşı okuduğm en güzel konuydu:)

Gecmiş olsun birader senin ve eşin için zor bi dönemdi eşinin sağlığına kavuştuğuna gerçekten çok sevindim

Arkadaşlar önce herkese teşekkür ederim.pendikten-yalova feribotu ile karşıya geçiyorsunuz.yalovada inince çınarcığa dvam ediyorsunuz.zaten koruköyden sonra çınarcık gelir.çınarcıktan sonra teşvikiye istikametine devam edin .teşvikiyeden sonra oklar sizi sırasıyla önce şelaleye,sonra dipsiz göle sonrada yaylalara çıkaracak.kartaldan git gel 100 km bilginize.

Büyük geçmiş olsun. iyi haberi alınca gerçekten çok sevindim. Allah sağlık sıhhat versin :)

gecmiş olsun tekrardan.zamanla hersey iyi olucaktır merak etmeyin.fotograflar cok guzel.Herzaman mutlu ve saglık dolu gunler diliyorum.

Motosikleti
Dl650vstorm
çok sevindik eşinizin iyi olduğuna.çok şükür bu iyi haber :) yanlız luxor un dediği gibi o muhterem doktor hakkında yasal süreci başlatın biran önce:jocolor:insan hayatı bu .. başka bişey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar