Esenyurtta Uygunsuz Yolculuk Yapan Bayan Artçı.

Motosikleti
Dominar D250
video eski biliyorsunuz, bu tür videolar çıktığında, sahilde parkta ilişkiye giren, böyle motora binen, arabanın sunroofundan sarkıp g.ğüs açan vs. dikkat edin ülke gündeminde sıkıntılı bir konu oluyor, arkasına bu tür videolar düşüyor gündem değişiyor, neden acaba?

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Yok, öylesi iyidir.
Ben de aybaşı maaş yatınca kredi kartlarını ödeyip kalanı hanıma veriyorum elimde hiç nakit kalmayınca kafa rahat oluyor. başka türlü hiç para biriktiremezdim. Şimdi bu sayede az biraz birikim yapabiliyoruz.
iyidir tabi hocam şaka bir yana vallahi onlar olmasa şimdi hiç bir şeye sahip olamazdık Allah başımızdan eksik etmesin.

Motosikleti
Arora kasırga
Cinsel açlığın Afrikası olan bir ülkede gayet normal görüntüler
Toktik,fanfinifonlyfans falan derken alıştık artık
Eskiden sahilde üstsüz güneşlenen turist görünce çene kemiği sahil kumuna düşerdi ama dediğim gibi "eskiden"

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tam tersi düşünelim, pipi boyutundan bağımsız konuşuyorum, söz gelimi itfaiye hortumu gibi pipim de olsa bana "aç, yolda kameraya çekeceğiz, viral olacaksın" deseler yine de utanırım, açamam. Bu kız nasıl o dötü utanmadan açabilmiş hayrettir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam tersi düşünelim, pipi boyutundan bağımsız konuşuyorum, söz gelimi itfaiye hortumu gibi pipim de olsa bana "aç, yolda kameraya çekeceğiz, viral olacaksın" deseler yine de utanırım, açamam. Bu kız nasıl o dötü utanmadan açabilmiş hayrettir.
Naapçan mezara mı götürcen... :)
Karıncalara mı yedircen...
Alem takım görsün gözü gönlü açılsın diyip ucuna 3d kamerayı as...
Şeklin olsun ;)

Motosikleti
Yok
Bir arkadaşım eskiden şöyle bir şey söylemişti:

Ağbi kadınlar sokakta, götü açık, memeler açık, şeftali ortada, kase ortada, her şey ortada... Kimsenin bir şey dediği yok. E ben neden mesela dar bir tayt giyip, dalgayı da kaldırıp sokakta yürümek istesem hemen "sapık" diye içeri atılıyorum?

Hani nerde kaldı kadın-erkek eşitliği?

Gülmüştüm ve verecek cevap bulamamıştım.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tehlikeli madde başka ne olacak. aklı başında biri bu şekilde motora biner mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tehlikeli madde başka ne olacak. aklı başında biri bu şekilde motora biner mi?

Bu kızları hapla, ilaçla bağımlı hale getiriyorlar. Sonra sırasıyla tüm mahallenin elinden geçiyor en son bütün torbacıların tezgahından geçiyorlar.
Zamanla arz arttığından talebi kendisine yönlendirmek için bir takım atraksiyonlara giriyorlar.
Hepsi özünde iyi çocuklar ama madde kullanımı beyinlerinde inanılmaz tahribata yol açıyor ve maalesef geri dönüşü kolay olmuyor.

Motosikleti
D400
Bu kızları hapla, ilaçla bağımlı hale getiriyorlar. Sonra sırasıyla tüm mahallenin elinden geçiyor en son bütün torbacıların tezgahından geçiyorlar.
Zamanla arz arttığından talebi kendisine yönlendirmek için bir takım atraksiyonlara giriyorlar.
Hepsi özünde iyi çocuklar ama madde kullanımı beyinlerinde inanılmaz tahribata yol açıyor ve maalesef geri dönüşü kolay olmuyor.

dediğin gibi de var de kendi içlerinde o..luk olan sayısı daha fazla =)

Ulan ne olduğuyla ilgili bir gram fikrimiz olmayan konuda ne güzel atıp tutuyoruz ya. Muazzam, vallahi muazzam.

Şimdi bunu dedim diye de kekonun biri çıkıp "çıblahlığı mı svunuyoğn" diyecek di mi..

Motosikleti
D400
Ulan ne olduğuyla ilgili bir gram fikrimiz olmayan konuda ne güzel atıp tutuyoruz ya. Muazzam, vallahi muazzam.

Şimdi bunu dedim diye de kekonun biri çıkıp "çıblahlığı mı svunuyoğn" diyecek di mi..

sen çıblahlığı mı savunuon gardaş

images

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt

Konu hakkında bilgiye sahip olunmasına gerek yok. Şu görüntüyü nerede olsa ayıplarım. Bu görüntü etik ve ahlak dışı. Dresscode denen şey sadece iş toplantıları için geçerli değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar