Eşekten düşmüşe döndüm....

Motordan düştüm siftah ettim!...
Kaya başından Arnavutkoyer giderken pisi pisine düştüm nereye bakarsan oraya gidersin derlerya oyleymiş :mrgreen: dönemiyceğim bir dönüş değildi ilkkez gectiğim yerde degildi ama nasil

olduysa daha dönüşe girerken ben burda düşerim dedim düştüm :queen: dönüş alttaki resimde yoldan cıkınca on teker yumsak topraga batında motor yana yatıp takla attı herhalde o arayı

bilmiyorum.
741875Foto-059.jpg

Lastiğin sapladığı yer ( Ordaki karartı ):
520751Foto-060.jpg

Topcasein altı catladı ustu cizildi 2 hafta olmuştu allalı :salut:

68030Foto-061.jpg

Sol Granejın camı tutan yeri kırıldı sol tarafı cildi ve camın sol tarafı hafif cizildi:
20980Foto-062.jpg

Motor koruma demiri ciddi yamuldu vites biraz yamuldu granaj demiri cizildi ve deponun üstü cizildi :salut:

344810Foto-063.jpg

Bende eşekten düşmüş gibi bir his dışında birşey yok full korumalıydım montun sol omuzu üzerine düştümve sol ayagım biraz ezilmiş. Montu yıkadım balkona koydum dünkü rüzgarda da mont

düşmüş :queen: umarım kapıcı almıştır yoksa birde mont almak zorunda kalcam...

Sorularım:

1-Motoru yeni aldım daha sıfırdı :salut: servise goturmem gereklimi 600 km de falan garanti dışı falan kalırmı.

2- Motor koruma demirini nerde ne şekilde düzelte bilirim?

3- Granajları eski haline nasil getire bilirim?

4 - Depodaki cizikleri nasil yok ederim?

5- Topcasi nasil yamayabilirim?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş,sende bişey yoksa gerisi teferruattır,ama biraz masraflı olacak gibi

Öncelikle Geçmiş olsun..

1- İçin rahat edecekse bi servise göster kontrol ettir. Garanti dışı kalmaz..
2- Maslak Sanayide düzelticek bi yer vardır (adamlar şasiyi bile düzeltiyorlar)
3- Çiziklerden bahsediyorsan güzel bir pasta cila / çizik gidericiler işini görür..
4- aynı şekilde..
5- plastik tamiri yapan yerler var.. bir yapsınlarda yenisini mi taktılar dersin..

Virajlarda sakın ha düşerim gibi şeyleri aklına getirme onlar aklına gelince ya kitleniyosun yada tereddüt başlıyor o yüzden rahat ol çıkışa bak ver gazııı ver gazıı..

geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici...nazar değmiş yeni motorunuza ama sıkı bir tecrübe olmuştur artık daha rahat süreceğinizi düşünüyorum dert etmeyin:wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Resme bakınca gerçektende 130'la(motorunun çıkabileceği ortalama en yüksek sürat) felan salına salına dönülebilecek bir viraj, teşhisini doğru koymuşsun.:cat:

Bir musibet bin nasihattan iyidir, bu kazanın ilerde hayatını kurtaracak bir tecrübeye dönüşmesini temenni eder, çok geçmiş olsun dileklerimi sunarım.:rendeer:

Öncelikle Geçmiş olsun..

3- Çiziklerden bahsediyorsan güzel bir pasta cila / çizik gidericiler işini görür..
4- aynı şekilde..
5- plastik tamiri yapan yerler var.. bir yapsınlarda yenisini mi taktılar dersin..

Virajlarda sakın ha düşerim gibi şeyleri aklına getirme onlar aklına gelince ya kitleniyosun yada tereddüt başlıyor o yüzden rahat ol çıkışa bak ver gazııı ver gazıı..

Verdiğin bilgiler icin taşakkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------

Resme bakınca gerçektende 130'la(motorunun çıkabileceği ortalama en yüksek sürat) felan salına salına dönülebilecek bir viraj, teşhisini doğru koymuşsun.:cat:

Bir musibet bin nasihattan iyidir, bu kazanın ilerde hayatını kurtaracak bir tecrübeye dönüşmesini temenni eder, çok geçmiş olsun dileklerimi sunarım.:rendeer:

Valla super oldu trafikte yadan bariyet olmaması dustugum yerin toprak olması beni allahın sevgili kuluymuşum dedirtti :) ve cok güzel bir ders oldu gercekten ve hızımda cok degildi. Olan oldu allah beterinden saklasın.

hocam çok geçmiş olsun, git servise baktır, için rahat eder.
Sonra tabikide sanayiye uğrayıp motoru güzelcene yaptırırsın.
Aslında çok tatlı bir viraj ama gözün yemiyorsa viraja yavaş gir, viraj içi yavaşlamaya çalışma, bide çıkışa bak. Viraj ne kadar istiyorsa o kadar yatır motoru, merak etme kaymaz ama olduki kaydı lowside düşüş çok daha az hasar verir.
Olur böyle kazalar, sana bişi olmasın; aman montu unutma, hemen aramaya başla:p

Geçmiş olsun, sana bir şey olmadı ya motor nasıl olsa tamir edilir :rendeer:

Bence motor sürmeyi bilmek yeterli değil düşmeyide bilmemiz lazım ki bir daha düşmeyelim :cat:

hocam çok geçmiş olsun, git servise baktır, için rahat eder.
Sonra tabikide sanayiye uğrayıp motoru güzelcene yaptırırsın.
Aslında çok tatlı bir viraj ama gözün yemiyorsa viraja yavaş gir, viraj içi yavaşlamaya çalışma, bide çıkışa bak. Viraj ne kadar istiyorsa o kadar yatır motoru, merak etme kaymaz ama olduki kaydı lowside düşüş çok daha az hasar verir.
Olur böyle kazalar, sana bişi olmasın; aman montu unutma, hemen aramaya başla:p

Eyvallah mont icimi kemiriyor insallah bir sorun olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun motor düzelir sen iyiysen sorun yok bu ılk ve son düşüşün olsun :cat:

geçmiş olmuş allahtan toprak asvalt olsaydı acildeydin:=)

Yok sanmam ama motordaki hasar cok olurdu benim koruma ekipmanlarıda cok hasar gorurdu cok hızlı degildim. Düşceğimi anlayınca frenledim baya bir hızımı düşürdüm. motordan düşünce 1 metre ilerine gittim bisikletten düşer gibi oldu yani.

Geçmiş olsun arkadaşım bişeyin yokya Allah beterinden saklasın :rendeer:...

Kayboldugunu sandığım montumu buldum. Bina girişindeki teras kısmına ucmuş. bir güzelde ıslanmış duruladım banyoya koydum.

Cok gecmiş olsun. Allah Daha beterinden korusun..
Sorularına cevap yeterli sanırım... Korumaların Ve motor koruma demirinin gorevini layıkıyla yapmış. Onlar olmasaydı. Vites kolu motor blogu ve on grenaj cok daha fazla hasar gorurdu..

Öncelikle Geçmiş olsun..

4- aynı şekilde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar