Erzurumdan sevgiler

Arkadaşlar uzun zamandır formu takip ediyorum ancak üye olmak şimdiye kısmetmiş,
Kısaca kendimi tanıtayım;
30 yaşındayım, evli 2 çocuk babasıyım, bir kamu kuruluşunda memurum, şimdilik Erzurum ilinde ikamet ediyorum ( yazın kısmet olursa Eskişehire tayinim çıkacak ), A2 ehliyetim mevcut, motorum yok ( karar verebilirsem alacağım ancak karar veremedim yardım edebilirsiniz scooter mı yoksa vitesli mi ona bile karar veremedim) uzun süreli trafik tecrübem var ancak hiç motor tecrübem yok, yaza doğru ( bulabilirsem ) Ankara ilinde motor eğitimi almak istiyorum ( önerilere açığım kurumsal ve devamlılığı olan bir yer olursa çok iyi olur )
benden şimdilik bu kadar herkese iyi forumlar

Son düzenleme:
hoşgeldiniz hocam. hava raporunda -20 küsur görüyorum oralarda. :queen:

Hey gidi erzurum özlemişim oraları 17 yılım geçti orda çocukluğum lise yıllarım acısıyla tatlısıyla..Neyse duygusallığa gerek yok :) Aramıza hoşgeldiniz.

Evet, Erzurum hala çok soğuk çok değil geçen sene ( ben ford'un yalancısıyım gösterge öyle gösterdi ) -42 yi gördüm :)

Açıkçası bende öyle düşündüm kolay olur gibi geldi, ben araştırmalarım neticesi ( hepsi bir olmamakla beraber bazıları cidden kaliteli oluyormuş ) özellikle scootere çin mallarından uzak durmak istiyorum bir ara pcx i araştırdım kafama yattı gibi ( 125 mi yoksa 150 mi hala muallak ) ama buradaki herkes benden daha tecrübeli olduğu için farklı görüşlere açığım çok fazla maddi sıkıntım yok ancak abartmamak da lazım ( hanım kızabilir ) :)

Bu arada söylemeyi unuttum boy 184 kilo 110 belki kendime güvenebilirsem eskişehir ankara yapabileceğim bir motor olmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar