her gezinizi imrenerek okuyor ve bakıyorum :cat:
Kadir abi ALLAH kazadan beladan korusun tekeriniz düz bassın yine makinaların hakkını vermişsiniz. küçük krosçumuz nasıl oldu iyileştimi?
yine harika bir gezi kadir abi ellerinize sağlık.( senden bir isteğim var şu benim xt yi satalım da abi bana uygun 250 lik yada 350 lik bir makina alalım:wiinkközledim valla gezilerinizi muhabbetlerinizi. mersinden selamlar
Kadir kardeşim yine güzel bir geziye imza atmışsınız dadaşların şansına yağmurda yağmış bu mevsimde rahmete tanıklık etmek ıslanmak çok güzel bir duygu. yağmurda ıslanmayı çok özledim. kızıldağ gezimizi hala unutamadım .Allahrazı olsun sayenizde unutulmaz bir gezi yaptık. bukez aynı yerleri yazın gezmeyi çok istiyorum. davet ederseniz hemen gelirim valla. tüm arkadaşlara selamlar paylaşım için sağolun:cat::rendeer:
tek kelimeyle """SÜPER"""
Helal olsun abilerime.Kazasız sorunsuz sürüşler.:bounce:
ya gardaş ordaki endrocu yazısını sil bari hiç1kros gezisine katılmıyorsun ayıp oluyor.kadirim yusufum ve sevgili kadirli ekibi internette sorundan dolayı bu gün görmek nasip oldu yine kopmuşsunuz yağmur çamur demeden atraksiyon ve macera dolu bir gün,resimler manzara ve sizler çok güzelsiniz,demir atlarınıza zaten diyecek söz yok her şey mukemmel ellerinize,tekerinize ve yüreğinize sağlık
siz adamı endurocu yaparsınız walla helal olsun:rendeer:
Fotolar için teşekkürler oldukça eglenceli bir gezi ve toplantı olmuş