- Konu Yazar
30.Ağustos.2013 Cuma günü yola çıkmak üzere sabahın erken saatinde motosikletimin yanına geldim.
Bir gün önceden hazırlık yaptığım için telaşlı değildim. Annem ve kedileri beni yolcu ettiler.

Kulübün afişini almak için Elazığ Sürücü Kursu eğitim pisti binasına uğradım

Pertek minibüs garajında çay ocağı işleten dostumuz İhsan Bey'in yerinde çaylarımızı yudumlarken, geciken arkadaşlarımızı bekledik.

Pertek feribotunda toplu olarak günün anısına fotoğraf çektiriyoruz.

Pertek Tunceli arasındaki yol motosiklet için ideal virajlara sahip.
Bu yolu büyük bir zevkle alıyoruz

Mutluluktan uçuyor muyum ne

Tunceli Erzincan arasındaki Kuytu Dereyi, çığ tünellerini geçerek yolun bitiminde mola verdik.
Az ileride Erzincan Erzurum karayolu var.

Erzincan-Erzurum yoluna girmek için hareket ediyoruz.

Orkun OKYAY'ın kamyonetine geçtim, kendisi de benim motor ile Erzincan merkeze kadar oğlu Orçun ile seyahat etmiş oldu.

Festival için kaydımızı yaptırıyoruz.

Saat kulesi bitişiğindeki parkta dinleniyoruz. Toplu sürüş saatini bekliyoruz.

Derken İstanbul'dan 1150 GS ile hareket eden Muhlis Zafer BİLDİK ile Halil Can İŞVARLAR da festival toplanma alanına geldiler.

Eşi Fatma hanımın bizlerle geldiğinden haberi olmayan Zafer arkadaşımız için güzel bir sürpriz oldu bu.

Festival için büyük bir emeğin içinde olan Serkan AKPINAR, Metin ÖZDEMİR ve Nevzat Beyler katılımcıların motosikletlerini bayrağımız ile süsletmişlerdi.

Ya Allah bismillah deyip şeref turuna çıkıyoruz.

Dünya yamaç paraşütü müsabakaları da Erzincan'da yapılacağından il çapında geniş hazırlıklar vardı.

Seyyah arkadaşımız Muzaffer GÜRTAŞ'ın, Honda Varedero motosikleti aldıktan sonra Elaziz havalisinde görülmediği rivayet edilir.

Küçük sürücülerimiz Baran ŞİMŞEK ve Orçun OKYAY grubun maskotu oldular, ayrı bir renk kattılar.

Şehir turu sonrası çadırlarımızı kurmak üzere kamp alanı Ergan Dağı kayak merkezine doğru gidiyoruz.

Bu kadar fotoğraf içinde en sevdiğim, en sıcak kare bu işte.
Tanışmadığımız bir genç ile iki teker dostluğu adına aynı anda selamlaşıyoruz.

Arkası Yarın.
.
Bir gün önceden hazırlık yaptığım için telaşlı değildim. Annem ve kedileri beni yolcu ettiler.

Kulübün afişini almak için Elazığ Sürücü Kursu eğitim pisti binasına uğradım

Pertek minibüs garajında çay ocağı işleten dostumuz İhsan Bey'in yerinde çaylarımızı yudumlarken, geciken arkadaşlarımızı bekledik.

Pertek feribotunda toplu olarak günün anısına fotoğraf çektiriyoruz.

Pertek Tunceli arasındaki yol motosiklet için ideal virajlara sahip.
Bu yolu büyük bir zevkle alıyoruz

Mutluluktan uçuyor muyum ne

Tunceli Erzincan arasındaki Kuytu Dereyi, çığ tünellerini geçerek yolun bitiminde mola verdik.
Az ileride Erzincan Erzurum karayolu var.

Erzincan-Erzurum yoluna girmek için hareket ediyoruz.

Orkun OKYAY'ın kamyonetine geçtim, kendisi de benim motor ile Erzincan merkeze kadar oğlu Orçun ile seyahat etmiş oldu.

Festival için kaydımızı yaptırıyoruz.

Saat kulesi bitişiğindeki parkta dinleniyoruz. Toplu sürüş saatini bekliyoruz.

Derken İstanbul'dan 1150 GS ile hareket eden Muhlis Zafer BİLDİK ile Halil Can İŞVARLAR da festival toplanma alanına geldiler.

Eşi Fatma hanımın bizlerle geldiğinden haberi olmayan Zafer arkadaşımız için güzel bir sürpriz oldu bu.

Festival için büyük bir emeğin içinde olan Serkan AKPINAR, Metin ÖZDEMİR ve Nevzat Beyler katılımcıların motosikletlerini bayrağımız ile süsletmişlerdi.

Ya Allah bismillah deyip şeref turuna çıkıyoruz.

Dünya yamaç paraşütü müsabakaları da Erzincan'da yapılacağından il çapında geniş hazırlıklar vardı.

Seyyah arkadaşımız Muzaffer GÜRTAŞ'ın, Honda Varedero motosikleti aldıktan sonra Elaziz havalisinde görülmediği rivayet edilir.

Küçük sürücülerimiz Baran ŞİMŞEK ve Orçun OKYAY grubun maskotu oldular, ayrı bir renk kattılar.

Şehir turu sonrası çadırlarımızı kurmak üzere kamp alanı Ergan Dağı kayak merkezine doğru gidiyoruz.

Bu kadar fotoğraf içinde en sevdiğim, en sıcak kare bu işte.
Tanışmadığımız bir genç ile iki teker dostluğu adına aynı anda selamlaşıyoruz.

Arkası Yarın.
.