Ertuğrul Öz'ü kaybettik

AllaH Rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin mekanı cennet olur inşallah...Allah cemi cümlemizi Hayırlı acısız ölümler nasip etsin...:salut:

Bir kere bile mesajlaşmadığım bir insan için hüngür hüngür aglıyorum.Belki de benim varlıgımdan haberi bile yoktu.Yazıları o kadar yararlı, o kadar hoş ve o kadar güzeldi. Birşeyler ögrenirdim hemde eglenirdim. Metehan'a attıgı mesaja bakın ya yine inceden bir espri ve o samimiyet.Keşke her insanda olsa dediginiz o samimiyet.Ertuğrul abi olmadı abi olmadı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH RIZASI İÇİN EL FATİHA ERTUĞRUL ABİMİZİN VE TÜM GEÇMİŞLERİMİZİN RUHLARINA HEDİYE EDİYORUZ KALPLERİ NUR DOLSUN MEKANLARI CENNET OLSUN...........................

öMür dedikleri şey işte bu beşik ile musalla arasındaki zaman kırıntısı

allah rahmet eylesin
tüm site sakinlerine baş sağlığı diliyorum
çok üzüldüm
yazarken bile boğazım düğüm düğüm oluyor

ALLAH sevenlerine sabır versin
toprağın bol olsun kardeşim

Bir Samsun'lu olarak,eski bir mt ci olarak çok üzüldüm.sitede okudum,üzüntülerinizi paylaşmak istedim.
Çok yazık çok..Tanımasam bile geldiğim zamanlar yazdıklarını okurdum.
Ah kardeşim,Allah rahmet eylesin..Geride kalanlara sabır versin.
Ne yazsam boş..:salut: :pr:

Mekanın cennet olsun, Allah rahmetini üzerinden esirgemesin arkadaşım... Kabrin nurla dolsun. Geride bıraktığın sevenlerine Allah sabırlar ihsan eylesin...Amin...

Allah Rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin......
Yaşarken fark ettiklerimizle sonrası arasında fark olmaması ne güzel, bu değerli insanın....

Allah rahmet aylesin:tüm motor camiasına sesleniyorum.Lütfen trafikte nerde olursa olsun dikkatli olun.Hiç kimseyi kaybetmek istemiyorum.Allah ailesine sabır kendısının mekanınıda cennet eylesin.

ALLAH (c.c.) rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşalllah.O' nun için dua edelim arkadaşlar O'na en faydalı şey dualarımız.ailesine sabır varsin.

:salut: toprağın bol olsun kardeşim:salut:

çok üzüldüm çok

erturulzna5.jpg

hoşçakal kardeş dualarımız senle

bu acılı haber tüm motorsever arkadaşları olarak hepimizi derinden üzdü
başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağolsun
Allah rahmet eylesin

hepimiz Hrant Dink olamayız belki ama.. birgün ERTUĞRUL ÖZ olabiliriz Allahtan rahmet.. tüm sevenlerine sabır dilerim..

allah rahmet eylesin istanbul mt ninde iyi bir takipcisiydi kendisi.bulusma firsati bulamadik malesef :pale: tüm motor camiasınin basi sagolsun demekten baska bir yol yok :salut: ALLAH kalanlara sabirlar versin.

Ne diyorsunuz yahu. Yeni duydum. Çok şaşırdım. Mekanı cennet olsun, motosiklet konusunda oldukçu bilgili ve aklı başında bir arkadaştı. Yakınlarına sabır dilerim. Hepimizin başı sağolsun!

Güle güle Akira!:pale:

Arkadaşımızın vefatından haberdar olan her üyeyi, ruhuna bir fatiha okumaya davet ediyorum.

Herhangi bir taziye evine gittiğimizde de böyle yapmıyor muyuz ?

Allah rahmet etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar