- Konu Yazar
Arkadaşlar Rahmetli Ertuğrul Kardeşimizin Kaza Mahkeme Tarihi 26 Nisan 2007 Tarihinde Alaçam-samsun' Da Başlayacak. Bilginize.. Gelebilen Arkadaşlar Mutlaka Orada Olalim. Ailesine Destek Verelim..
Emre ben İzmirliyim ancak arada sırada 3-4 ayda bir Orduya gidiyorum bu gelişimde ailesini ziyaret etmeyi başsağlığı dilemeyi çok isterim özelden sana telefonumu vereceğim sende verirsen sevinirim...aytskal ben pazar günleri samsundayım. haberleşelim birlikte gidelim ailesine
Eğer o gün Samsunda olabilirsem geleceğim bu arada rahmetlinin mezarı Yozgattaydı sanırım tam olarak yerini bilen varsa paylaşın lütfen...Ailesini ziyaret etmekte isterdim bilgi verirseniz sevinirim...
Tamamdır arkadaşlar telefonumu size PM attım haber vereceğim görüşmek üzere...Rahmetlinin mezarı yozgatın akdağ maden ilçesi mezarlığında. yozgat merkezden yaklaşık 85 km uzaktaydı sanırım.
samsuna gelmeden 1 gün önce bana haber ver beraber gideriz ailesinin yanına.
En azından telefonla görüştük Samsundada görüşmek üzere...arkadaşlar bu ara çok seyahate çıkıyorum. tiger seni de arayamadım ne zamandır. samsunda olmuyorum genelde. şu anda da izmirde oteldeyim. tiger bi akşam haberleşelim ailesine gidelim yine. ben tel. de görüşüyorum babası ile ama gidelim yine de.. ama mahkemeye gelmek için gerekirse seyahatimi iptal edicem o gün. orda olmak için ne gerekirse yapmak istiyorumm
Arkadaşlar Rahmetli Ertuğrul Kardeşimizin Kaza Mahkeme Tarihi 26 Nisan 2007 Tarihinde Alaçam-samsun' Da Başlayacak. Bilginize.. Gelebilen Arkadaşlar Mutlaka Orada Olalim. Ailesine Destek Verelim..
o gün mahkemede olmaya çalışcağım yalnız veraset davası olduğunu söylemişlerdi arkadaşlar ailesi gelecekmi bir bilgisi olan varmı arkadaşlar:silent:
veraset mahkemesi değil bu. o mahkeme daha önce başladı. babasından aldığım bilgi bu.