Ertuğrul Öz' ün mahkeme gelişimi

Arkadaşlar. Beni Rahmetli Kardeşimiz Ertuğrul'un Kardeşi Aradi.
Kazanin Mahkemesi 21 şubat 2007 (çarşamba) Tarihinde Saat 09.30 Da Alaçam/samsun Mahkemesinde Başliyor. Inşallah Orada Bulunacağim. Gelebilen Arkadaşlar Lütfen Ilginizi Esirgemeyin. Aliesinin Hepimize Ihtiyaci Var...

Arkadaşlar civar illerdenlerden liste oluşturalım. Gidelim mahkemenin günü adliyenın önünde olalım. Gösterelım bağlılığımızı. Havalarda güzel gidiyor. Benımde iş problemim war. Ama izin alırım yıne gelırım. Listemızın olusturalım sabah çıkalım samsunda bulusalım. Duyarlı olalım. Yozgat. Tokat Çorum Amasya Ordu Sinop Kastamonu Sivas Giresun dan katlan arkadaşlar.

Bence bu çok önemli gidebilecek durumda bulunan arkadaşlar orada ertuğrulun yalnız olmadığımızı göstermeli tıpkı istanbulda kaza geçiren kız arkadaşımızda olduğu gibi

Lütfen orada bulunun orada olabilmek isterdim fakat elimde deil...Motosikletlere verilen değer artar belki bu girişim ile birlikte...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar tüm Türkiye'den motosikletli arkadaşlara söleyin bu gün orada olmak için ellerinden geleni yapsınlar diğer forumlarda da söleyin herkes bilsin gün bu gündür....

arkadaşlar haberiniz olması için bu konuyu tekrar anasayfaya taşımak istedim...
21 şubat'ta ertuğrul'un kazasının mahkemesi var KAZANIN MAHKEMESİ 21 ŞUBAT 2007 (ÇARŞAMBA) TARİHİNDE SAAT 09.30 DA ALAÇAM/SAMSUN MAHKEMESİNDE BAŞLIYOR. detaylar ilk mesajda.

istanbuldayım ve samsuna gitmeye şu anda gerçekten durumum yok :pale: ama uzak yakın illerden arkadaşlar lütfen ertuğrul'un ailesini yalnız bırakmayalım... bu kendimize motor kullanan tüm arkadaşlarımıza verdiğimiz değeri gösterir.

lütfen aktif tutalım bu konuyu... tanıdıklarımıza duyuralım (Mt üyesi olsun olmasın özellikle Samsun civarı arkadaşlara)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende cok gelmek ısterdım ama maalesef elımde degıl,gercektende aykın olan arklar kesınlıkle o gun orda olsunlar evet rahmetlı ertugrulun ailesının ıhtıyacı vadır kesın ve cokta gusel morel kaynagı olur aynı zamanda aktıf tutalım evet:cat:

site yönetimindeki arkadaşlar,

ertuğrul'un mahkemesini ana sayfadan uygun formatta sabit bir şekilde duyurabilir miyiz 21 Şubat'a kadar ?

MT büyük bir aile, böylece daha çok arkadaşımızın haberi olacaktır.

ertuğrul'un ailesine vereceğimiz destek kendi camiamıza yani canımıza sahip çıkmak değil mi ?

Ertuğrul öz' ün Mahkeme Tarihi Hk..

site yönetimindeki arkadaşlar,

ertuğrul'un mahkemesini ana sayfadan uygun formatta sabit bir şekilde duyurabilir miyiz 21 Şubat'a kadar ?

MT büyük bir aile, böylece daha çok arkadaşımızın haberi olacaktır.

ertuğrul'un ailesine vereceğimiz destek kendi camiamıza yani canımıza sahip çıkmak değil mi ?

ARKADAŞLAR. ERTUĞRUL' UN KAZA MAHKEMESİ TARİHİNİ YAZMIŞTIM. ANCAK AZ ÖNCE BABASI İLE YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE, O TARİHİN KAZA MAHKEMESİ DEĞİL, AİLESİNİN VERASET MAHKEMESİ TARİHİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ. YANLIŞ BİLDİRMİŞLER. KAZA MAHKEMESİ TARİHİ İLERİKİ TARİHLERDE BELLİ OLDUKTAN SONRA BİLDİRİLECEKTİR...

inşallah katılımcı olur yakın cevredeki arkadaşlar... Şimdiden kolay gelsin Ertugrulun da ailesine allah sabır versin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar