Ertuğrul ÖZ (akira) ...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Ertuğrul ÖZ (akira) Seni Unutmayacağız...

erturulzna5.jpg

Ertuğrul ÖZ
Mesleği: Makina mühendisi (yüksek olacak inşallah)
Üye adı: Ertuğrul_Öz
Doğum Günü Tarihi: 1 Şubat 1981
Motosikleti: Dışı büyük içi küçük sarı şey
Biyografi: Namıdiğer Akira
İmzası: Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin.
Ertuğrul_Öz´ait bütün Mesajlar
Ertuğrul_Öz´ait bütün Konular

Bu konu başlığında Ertuğrul ÖZ (akira) hakkındaki düşüncelerinizi anılarınızı ona ait fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
Ertuğrul hep bizimle birlikte olacak onu unutmayacağız...

Fotoğrafları:

Ertuğrul 28 Ocak 2007 günü Samsun'un Yakakent İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Ertuğrul'un vefat haberinin sitede duyurulduğu konu başlığı ve dostlarının ona yazdıkları. 29-01-2007, 01:19 AM
Ertuğrul Öz'ü kaybettik

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Samsun-Sinop Karayolu Cebeci İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Kenan Ö. (47) yönetimindeki 55 AS 715 plakalı otomobil, Ertuğrul Öz (26) yönetimindeki 55 LF 342 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ertuğrul Öz, kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: iha Yayın Tarihi : 28 Ocak 2007 Pazar

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KURTARILAMADI
Samsun'un Yakakent İlçesi'nde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü kaldırıldığı hastanede..
29 Ocak 2007 Pazartesi 12:10
Samsun'un Yakakent İlçesi'nde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Terme'de meydana gelen kazada ise 6 kişi yaralandı
[IMGl]http://www.halkgazetesi.com.tr/images/news/2157.jpg[/IMGl]
Samsun-Sinop Karayolu Cebeci İlköğretim Okulu önünde meydana gelen kazada; Kenan Ö. (47) yönetimindeki 55 AS 715 plakalı otomobil, Ertuğrul Öz (26) yönetimindeki 55 LF 342 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ertuğrul Öz, kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

6 kişi yaralandı
Samsun'un Terme ilçesindeki kazada da 6 kişi yaralandı. Samsun'dan Ordu yönüne giden Yalçın Cantürk'ün kullandığı 55 KK 422 plakalı kamyonet, Akçay yöresinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu refüje devrildi. Kazada yaralanan Mehmet, Ahmet ve İhsan Aydın, Hasan Saka, Hüseyin Cantürk (64) ile Hüseyin Cantürk (5), Samsun ve Terme Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Fahri KILIÇASLAN

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Sevgili Akira ... ne çok istedin GT250R ı daha binemeden kaza yaptı komşun .. Ne üzülmüştük senin için neyse sonradan 2. motorunu aldın yine bir GT250 R dı Sarı ondada sorunlar yaşadın MSN den azmı konuştuk parçalar için .. seni hiç görmesemde tanışmayı istediğim insanların başında yazmıştım konudışına.. Ölüm haberin içimizi yaktı .. Çok üzdü bizleri kahretti ..

Bekle bizi gelecez beraber açacaz gazı ufka doğru..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yüzünü göremesemde buradan tanıştığım sevdiğim bir arkadaştı... Haberine çok üzülmüştüm.... Yaklaşık 1 hafta buralara yazasım gelmemişti...

Nur içinde yatsın.... Güzel bir fotosu vardı.... Bulur bulmaz yükleyeceğim....

mekanı cennet olur inşallah
kendisini tanımasamda tanıyanlardan okuduklarım yeter galiba

Söylenmesi gereken çok şey var ama söylebilecegim çok az..

SİZLERİ UNUTMAYACAGIZ!!!!!!!!!!!!

Aramızdan ayrıldığında elimizden birşey gelmemişti. Anca siyah avatarlarla sevgimizi sembolize edebildik. Ölüm haberi içimizi yakmıştı.:pale:

Keşke elimizden birşey gelse de seni geri getirebilsek.

Abım gıbı kardesım gıbı sevdıgım ınsanlar seslerını duymasamda düşüncelerini,zevklerini bildigim insanlar hepsinin mekanı cennet olsun yapılacak en güzel şey dikkatli olmak pişman olmamak ve gidenlerin arkasından bi fatiha...

Allah rahmet eylesin.mekanı inşallah cennetolur.ailesini tüm sevenlerine sabır versin.arkadaşlar motosiklet kazalarında arkadaşlarımızı kaybettigimiz hergecengün benim motosiklet arzum azalıyor.artık zevk alamaz oldum motosikletten :salut:

nur içinde yat @akira :pale: :salut::salut:

Allah RAhmet Eylesin....
Nur içinde yatsın İNŞALLAH...

"Yaz dönemi kazalara dikkat....

Yollar manyaklarla dolup taştı!

Kask olmadan wc ye bile gitmeyelim...."

Moderatör (forrap)
Akira...
Her ne kadar çok fazla konuşma fırsatı bulamasakta,benim için bu forumdaki özel insanlardan biriydin.Vefat başlığını ilk gördüğüm anda inanamadım belkide inanmak istemedim,ama maalesef doğruydu.Neden bizi bu kadar çabuk bırakıp gittiğini bilmiyorum,ama umarım gittiğin yerden bizleri görüyorsundur.Sende hayatını kaybeden diğer motorcu kardeşlerimiz gibi,her zaman yanımızda kalbimizde olacaksın...
:pale:
Seni unutmayacağız...

Öldük;ölümden bir şeyler umarak
Bir büyük boşlukta bozuldu büyü.
Nasıl hatırlamazsın o türküyü,
Gök parçası, dal demeti, kuş tüyü.
Alıştığımız bir şeydi yaşamak.

Cahit Sıtkı TARANCI

Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın.

Super Moderator
sitemizin aktif üyelerindendin sen tanışmamıştık ama her topicde karşılaşmıştık seninle
vefat haberin geldiğinde inanmamıştım nasıl olurdu böyle bişey herşeyini bizlerle paylaşan ve dikkatli süren bi insan nasıl olurda aramızdan ayrılırdı
o zaman anladım ki allahın sevgili kuluydun sen
seni hiç unutmayacağız ertuğrul kardeşim
bu ay sonu samsuna geleceğim samsunlu arkadaşlar varsa topiği okuyan benimle irtibata geçin en azından oraya geldiğimde mezarında bi fatiha okuyayım uygun olursa ailesini ziyaret edeyim samsunlu arkadaşlardan haber bekliyorum

Siteye ilk üye olduğum zamanlar yazdıklarıma açıklayıcı cevaplar yazmıştı. Kendisinin makina mühendisi ya da o tür bir işi olduğunu düşünmüştüm. Sonradan anladım ki yanılmamışım. Akira olan Nickini Ertuğrul Öz yapınca daha da bir ısındım, zira rahmetli babamın adı neydi biliyor musunuz: Ertuğrul Öztürk. İşte bu kadar benzer isimli birisi ve sanki yazdıklarında da zeka kokuyordu.
Ölümünü duyduğumda içim sızladı, yüzünü hiç görmediğim, hiç tanımadığım birisine bu kadar üzüldüm.
Mekanı cennet olsun.
Bir gün bir yerlerde tanışıp birlikte süreceğiz biliyorum. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim bir kez daha.
Bu bölümü açanlara da çok teşekkürler.

hic tanimiyordum, samsunlu hemşerim olduğunu biliyorum,
gerçekten çok kötü oldum şimdi tekrar okuyunca.
of...
nur içinde yatsın...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
sevgili akira, nurlar içinde yat dostum, mekanın cennet olsun
hala dün gibi aklımda.ne kadar çok üzülmüş ama bir o kadar da sakin davranmıştın komşun çarpınca "dışı büyük içi küçük sarı şey" ini. :(
sonradan komşun olayı halletmişti de biz de en az senin adına yeni motor almış gibi sevinmiştik.seni sadece forumdan tanıyordum ama hep dediğim gibi çok tanışmayı arzu ettiğim biriydin.kısmet olmadı.
seni hiç unutmayacağım emin ol, benim için hep forumda arkadaşlarının yardımına koşan, güleryüzlü, aktif bir akira hep olacak.

Hiç tanımadım ertuğrul kardeşimizi.. Hoş 2 yıldır sitemize üyesi olmama karşı yüzyüze tanıştığım çok az insan var.. Her kaybımız içlerimizi dağlayan birer kor parçası gibi olsada yüreklerimize tanrıda biliyor ya "akira" da yıkıldığım kadar pek bir az üzülmüştürüm hayatımda.. Pek az kelime ifade eder insanların acısını ama ölüm herkezi günün birinde değişik şekillerde bulucaksa ve herkez birgün yitip gidecekse bu dünyadan hayata iz bırakmaya çalışmak sanırım en doğru şey.. Sen bizlere hatırladıkça üzüldüğümüz, dalıp gittiğimiz, sonra kadere isyan ettiğimiz bir iz bıraktın ertuğrul. Nur içinde uyu

Yüzyüze tanışmışlığımız yoktu ama vefat haberini duyduğumda tüylerim diken diken olmuştu.Hiç aklıma gelmezdi tanışmadığım bir kişi için bu kadar üzülebileceğim.Nur içinde yat Ertuğrul...

Gecen sene ısler dolayısıyla gıdememıstım memlekete. Encokda ertugrul ıle tanısmayı planlıyordum. Nasıp bu seneye dedım. ama malum.. gıtmek nasıp olduda onunla tanısmak olmadı. yıne gıyabında konustum ortak doslarımızla. kendı gozlerımle gordum senı nekadar sevdıklerını, gıdısının onları nekadar uzdugunu. Hele tecrubelı bır abımız sunu dıyordu gozlerı dolarak: "alma dedım ona bu motoru, senın ıcın erken. keske..." dedı ve sustu. bende keske dıyorum ama bır anlamı yok. nur ıcınde yat akıra.

Bu foruma üye olduğumun ilk haftasıydı. İlk defa bir mesajıma alıntı ile cevap verilmişti. Teşekkür ederim akira...
Kısmet olmadı yüzyüze tanışmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar