Ertuğrul ÖZ (akira) ...

Bugün 27.01.2010. bundan tam 3 yıl önceydi ,o acı günü hatırlamak bile istemiyorum ama unutmak bizim için mümkün değil maalesef. Bugün dördüncü yıla giriyoruz zaman iyisiyle kötüsüyle geçiyor, ama bizim anne ve baba olarak yüreğimizdeki acı ve oğlumuzun yerinin eksikliği geçmiyor,geçmez de. Allahu Teala oğlumuzun mekanını cennet, kabrini pir nur etsin duamız budur. Burada bizi onurlandıran, rahmetli oğlumuzla yüzyüze görüşen veya görüşmeyen arkadaşlarının bu sitede bu güne kadar taziye yazıları yazmaları bizi bir kez daha gururlandırdı. Demek ki oğlumuzun bu kadar çok seveni varmış.aklımdan o kadar çok şey yazmak geçiyor ki hepsini yazsam buraya sığmaz.fazla birşey söylemek istemiyorum tüm sevenlere selamlarımı iletiyor,Allah'tan kazasız kedersiz mutluluklar diliyor hepinizi öpüyorum. Mehmet Öz (babası) tel: 0 505 482 55 49

Bugün 27.01.2010. bundan tam 3 yıl önceydi ,o acı günü hatırlamak bile istemiyorum ama unutmak bizim için mümkün değil maalesef. Bugün dördüncü yıla giriyoruz zaman iyisiyle kötüsüyle geçiyor, ama bizim anne ve baba olarak yüreğimizdeki acı ve oğlumuzun yerinin eksikliği geçmiyor,geçmez de. Allahu Teala oğlumuzun mekanını cennet, kabrini pir nur etsin duamız budur. Burada bizi onurlandıran, rahmetli oğlumuzla yüzyüze görüşen veya görüşmeyen arkadaşlarının bu sitede bu güne kadar taziye yazıları yazmaları bizi bir kez daha gururlandırdı. Demek ki oğlumuzun bu kadar çok seveni varmış.aklımdan o kadar çok şey yazmak geçiyor ki hepsini yazsam buraya sığmaz.fazla birşey söylemek istemiyorum tüm sevenlere selamlarımı iletiyor,Allah'tan kazasız kedersiz mutluluklar diliyor hepinizi öpüyorum. Mehmet Öz (babası) tel: 0 505 482 55 49

Mehmet Bey,
Ben İzmirde yaşıyorum ve hakkın rahmetine kavuşan Ertuğrul kardeşimi sadece ve sadece yorumlarından tanıyorum ve hala şunu açık yüreklilikle diyebilirim ki,
iyi ki tanımışım Ertuğrul'u.
Ertuğrul'a tekrar allahtan rahmet siz ana ve babasına da peygamber sabrı dilerim.

Saygılarımla,
Özer

Acımızın sizinki kadar olması tabiki mümkün degil ama inanın bizde eksikligini hala hissediyoruz. Forumdaki mesajları hala duruyo ve o mesajları gördükçe kaza haberini aldıgımız ilk güne dönüyoruz.Gerçekten zor bir gündü.Forumumuzun örnek üyelerindendi.Tekrardan başınız sagolsun. Allah sabır versin...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acınızı anlıyor ve Allahtan size sabır oğlunuza rahmet diliyorum. Yaşamayan bilemez, şu an bizim de hukuk mücadelemiz sürüyor kardeşimizi bizden zamansız alanlara karşı.. Tanıyalım tanımayalım gerçekten çok üzücü ateş düştüğü yeri yakıyor...

Mehmet abicim hissettiklerinizi sizin kadar olmasa da iyi anlıyorum. Geçen sene çok sevdiğimiz 21 yaşındaki Tuğper kardeşimizi de sizinki gibi acı bir trafik kazasında kaybettik ve rahmetlinin ailesiyle sürekli görüşüyoruz, yaşanılanlar gerçekten çok zor.. Evlat acısı hiçbir şeye benzemez mutlaka, Allah size büyük sabır versin. Ertuğrul ile tanışmak fırsatı olmadı ama eminim o da pırlanta gibi bir kardeşimizdi. Allah sevdiği kulunu yanına çabuk alırmış derler, mekanı cennet olsun.. Ellerinizden öpüyorum.

mehmet amca bugün kayseri ali dağındaki gruptaydım.hyoları görünce gelmiştin yanımıza ertuğrulun babasıyım diyince fazla konuşamadım kusura bakma.sarı hyosuyla ertuğrul u hiç unutmadık.Allah tan rahmet sizlere sabır diliyorum.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Allah rahmet eğlesin Nur içinde yatsın rahmetli.

Tekrar başınız sağ olsun.
Daha bugün lafını etmiştim Ertuğrulun. (Samsun dan gelen misafirlerime) .
Her aklıma düştüğünde annemle beraber onun da ruhuna Fatiha yı esirgemem.
Allah c.c. Gani gani rahmet eylesin ....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah Rahmet Eylesin...

.
Allah Rahmet Eylesin.
.
Nur içinde yatsın.

Hayat bu olsa gerek,bir varmış bir yokmuş,mutlu ve gelecek planlarıyla geçen günler sonrasında aniden ahirete göç etmek.

''Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı'' nı açan kişiymiş. forum sayfalarına yazdıklarını okuduktan sonra bu kişinin sevdalısı olduğu motosiklet üzerinde can vermesi ne kadar acı.
Genç yaşta kaybettikleri oğullarının acısıyla göz yaşı dökmüş Anne ve Babasınına Allah sabır versin,Ellerinizden öpüyorum,Tekrardan başınız saolsun..

allahın işine bakki bu gün ''Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı''
incelerken dikkatimi çekti bu kardeşimiz,formda arattım
olayın detaylarını okudum az önce.
şimdide başlığı aktif gördüm.
içim yandı,üzüldüm ama kader ne diyelim ki...
allah ona rahmet ettsin,ailesine de sabırlar diliyorum.

allahın işine bakki bu gün ''Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı''
incelerken dikkatimi çekti bu kardeşimiz,formda arattım
olayın detaylarını okudum az önce.
şimdide başlığı aktif gördüm.
içim yandı,üzüldüm ama kader ne diyelim ki...
allah ona rahmet ettsin,ailesine de sabırlar diliyorum.

En acı vereni forum başlığını açan kişinin sol tarafta resminin hemen altında
''NUR İÇİNDE YAT, SENİ UNUTMAYACAĞIZ''
yazısını okur okumaz insan beyninden vurulmuşa dönüyor,tüyleri diken diken olup ailesini ve sevenlerini düşünüyor..

Allah rahmet eylesın uzuldum gercekten tanımıyorum kendısını ama dualarımız oglunuzla mehmet amcacıgım:(

Kendisini hiç tanımamış olsam da, bu forum köşelerinde iletisini her gördüğümde içimi sızlatan biridir Ertuğrul kardeşimiz. Kendisini hep burada gibi hissettiren, ama aslında zamansız vedanın kabullenemez gerçeğiyle yüz yüze bırakan çok iyi bir insan örneği.

Bu motosiklet denen şey benim ağabeyimin,sizin kardeşinizin ya da oğlunuzun,birilerinin babalarının sonu ( ya da başlangıcı ) olduğu gibi ,benim de sonum olacak korkarım.Bu alkol gibi,uyuşturucu gibi bir kötü alışkanlık değil.Tam tersine dünyanın en zevkli heyecenı.Tıpkı ilk aşk gibi...''Aşk adamı öldürür mü?'' derler.Öldürür bence.İnsan motoruna atlayınca kendisini kuşlar gibi özgür hissediyor.Kanatlanıyor adeta ve yer yüzünde hiç bir his o duyguyu anlatmaya yetmiyor.Aşık oldum.Evlendim.Baba oldum.Ev aldım.Araba aldım.Hayatta her şeyim oldu.Olmadığında tek üzüldüğüm şey motorumdu...

Kim ne derse desin, ağabeyimin de başını yiyen ( annemin tabiriyle ) bu aletin bana verdiği ve yaşattığı duygular için belki de ölünür be...

Allah ölenlerimize rahmet eylesin.Kalanlarımıza sabr-ı cemil ihsan buyursun.hepimizi türlü kaza ve belalardan korusun.

Ben yaşlanıp yatakta ölen motorcu görmedim.Çünkü hepsi genç öldüler...

ulan akira lan akira bır sure uzak kaldım forumdan abim kafayı yıycem ya nasıl olur offff allah rahmet egelesın ahh be abım be

Yine bir yıl gelmiş de geçmiş bile...
Umarım mekanın cennet olmuştur değerli kardeşim...
Seni hatırlamak ve anmak dahi huzur veriyor insana...iyi ki senin gibi biriyle tanışmak nasip olmuş...huzur içinde kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar