erkeklerin berber sadâkati

Şarj dolumu bitsin , sabah hunharca dalacağım 25 mm ile , elvedaa ustam , elvedaa "abe nassın" (yarım saat'te defalarca bu sorulurmu ya'huu el insaf)

Abi,makinanin tam modeli ne?

Hangi magazadan aldin?
Fiyat?

Makina Moser/Wahl , tıraş makinası denince ilk akla gelen ana firma .

Modeli : " Wahl Color pro " (iki tipi var , biri sadece "kablolu" diğeri bu bendeki "Cordless/kablosuz" tipi )

Aldığım yer N11'deki bi mağazada idi , akşamı tıraş makinası olarak Philips 7000 serisi ara tara stok yok idi , biraz araştırınca "Moser/Wahl" markanın bu işin iyisi olduğunu öğrendim videolar vs derken en önemlisi 10+ uç ile ve 25 mm'ye kadar uç geldiğini öğrenip aldım.

Aldığım'da 280+ bişey idi , gecesi tükendi zaten.

Ama henüz test edemedim , yanıltmak istemem ! , sadece saç tıraşı için edindim , kısmet ise şarj dolsun yarın sabah dalacağım , sonucu yazarım (sık/gür ince saç tipi) çekme/,yolma yapıyormu , takılıyormu vs yazarım.

Makina Moser/Wahl , tıraş makinası denince ilk akla gelen ana firma .

Modeli : " Wahl Color pro " (iki tipi var , biri sadece "kablolu" diğeri bu bendeki "Cordless/kablosuz" tipi )

Aldığım yer N11'deki bi mağazada idi , akşamı tıraş makinası olarak Philips 7000 serisi ara tara stok yok idi , biraz araştırınca "Moser/Wahl" markanın bu işin iyisi olduğunu öğrendim videolar vs derken en önemlisi 10+ uç ile ve 25 mm'ye kadar uç geldiğini öğrenip aldım.

Aldığım'da 280+ bişey idi , gecesi tükendi zaten.

Ama henüz test edemedim , yanıltmak istemem ! , sadece saç tıraşı için edindim , kısmet ise şarj dolsun yarın sabah dalacağım , sonucu yazarım (sık/gür ince saç tipi) çekme/,yolma yapıyormu , takılıyormu vs yazarım.

Yorumlara baktim,epey övmüşler..

Kablolunun motoru bir tik daha kuvvetliymis.

Kablolo bulursam bende ondan alayim.

Berberler açılınca virüs yayılım hızı çok artacak gibime geliyor..

Wahl Color Pro Kablosuz , değerlendirme :

Isınma pek yok , bıçaklar ısınıyor , gövde gayeet iyi.

Kesimi gaayet güzel , kırpma çekiştirme yok. (ince tel sık/gür düz saça göre!)

25 mm uç , berbere tarif ettiğim model uzunluğu imiş , şahane oldu.

Yan/kulak etrafına henüz dalmadım , bi kaç video daha izleyip anlamaya çalışacağım .

Özetle , ben kurtuldum darısı başınıza.:cat::king:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
babam gençliğinde berberlik yapmış, o keserdi hep. berber alışkanlığım yoktu
ona baka baka kendim de öğrenmiştim biraz. ancak babam yaşlanınca berbere gitmeye başladım mecburen
işini iyi yapan arkadaşlar vardı, aldıkları para helal olsun. ama yolum oralara düşemedikçe ve iyi yapamayanlara da denk geldikçe kendim kesmeye karar verdim
yaklaşık 5 yıldır kendim kesiyorum. modelli kesiyorum yalnız, asker tıraşı değil; zordur, ancak öğreniliyor
önceki eskiyince yenisini aldım bir kaç ay önce; sanırım şuydu
işimi görüyor

babam gençliğinde berberlik yapmış, o keserdi hep. berber alışkanlığım yoktu
ona baka baka kendim de öğrenmiştim biraz. ancak babam yaşlanınca berbere gitmeye başladım mecburen
işini iyi yapan arkadaşlar vardı, aldıkları para helal olsun. ama yolum oralara düşemedikçe ve iyi yapamayanlara da denk geldikçe kendim kesmeye karar verdim
yaklaşık 5 yıldır kendim kesiyorum. modelli kesiyorum yalnız, asker tıraşı değil; zordur, ancak öğreniliyor
önceki eskiyince yenisini aldım bir kaç ay önce; sanırım şuydu
işimi görüyor

600kusurlere dayanmiş fiyati.

Zamaninda iyi fiyata almişsiniz.

Bende ayni markanin 6030 var,sadece sakal favori kesimlerine uygun.

Motosikleti
600RR
600kusurlere dayanmiş fiyati.

Zamaninda iyi fiyata almişsiniz.

Bende ayni markanin 6030 var,sadece sakal favori kesimlerine uygun.

Levent usta sana bir makine önerecem,kriterlerin nedir bilmem ama 4mmden 40mmye kadar kesim aralı?ı var

made in germany

hem prizden,hem şarjlı çalışabiliyor

2 gün önce ard arda 3 kişiyi traş ettim,ısınma çekme vs yapmadı

ömürlük olur mu bilemem ama ilk izlenimler çan çin çondan daha uzun süre dayanacağıdı düşünüyorum

https://www.hepsiburada.com/zaza-de-luxe-kablolu-kablosuz-sarjli-sac-kesme-makinesi-pm-HB000002NP1I

Levent usta sana bir makine önerecem,kriterlerin nedir bilmem ama 4mmden 40mmye kadar kesim aralı?ı var

made in germany

hem prizden,hem şarjlı çalışabiliyor

2 gün önce ard arda 3 kişiyi traş ettim,ısınma çekme vs yapmadı

ömürlük olur mu bilemem ama ilk izlenimler çan çin çondan daha uzun süre dayanacağıdı düşünüyorum

https://www.hepsiburada.com/zaza-de-luxe-kablolu-kablosuz-sarjli-sac-kesme-makinesi-pm-HB000002NP1I

Sağol barişim,

Adamsın:cat:

Hemen sipariş geçiyorum.

Motosikleti
600RR
Sağol barişim,

Adamsın:cat:

Hemen sipariş geçiyorum.

ben de çok araştırdım,uygun yollu bir çok seçenek vardı

bunu görmüştüm germany ibaresi dikkatımı çekti,çok iddiali yazmışlar

ne kadar germany tartışılır,ama makine hakkını veriyor

yalnız 1,2,3 numara yok, 4 ten başlıyor bilesin

ben 4 yaptim komple,3 ten pek farkı yok,uzarsa 2 hafta sonra tekrar vur zaten

ben de çok araştırdım,uygun yollu bir çok seçenek vardı

bunu görmüştüm germany ibaresi dikkatımı çekti,çok iddiali yazmışlar

ne kadar germany tartışılır,ama makine hakkını veriyor

yalnız 1,2,3 numara yok, 4 ten başlıyor bilesin

ben 4 yaptim komple,3 ten pek farkı yok,uzarsa 2 hafta sonra tekrar vur zaten

İşlem tamam dostum.

Küçük numarayi benim eski makina halleder,sorun yok.

Sağol varol..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Üç + bir arada
98dbede6667.jpeg

Bugün korona dönemimde olduğu gibi saçı sakalı üçe vurdum. Sonra enseyi tam alamayınca hanıma rica ettim başlığı söküp hanıma verdim traş makinasını. Tabi ömründe görmemiş nasıl kestiğini bilmiyor. Bende suç tarifte etmedim tam. Enseden yukarı doğru tren yolu açarken durdurdum ama iş işten geçmiş. Sonra kafayı komple sıfıra vurdum.

Hoşumada gitti aslında. Dış görünüşümü umursamayan biriyim zaten.

Berber sadakati bitmiştir benim için. Zaten zam gelmiş. Berbere para yok gayrı. Hatta şampuandan bile tasarruf ederim.

Motosikleti
Honda CBF 250
Bugün korona dönemimde olduğu gibi saçı sakalı üçe vurdum. Sonra enseyi tam alamayınca hanıma rica ettim başlığı söküp hanıma verdim traş makinasını. Tabi ömründe görmemiş nasıl kestiğini bilmiyor. Bende suç tarifte etmedim tam. Enseden yukarı doğru tren yolu açarken durdurdum ama iş işten geçmiş. Sonra kafayı komple sıfıra vurdum.

Hoşumada gitti aslında. Dış görünüşümü umursamayan biriyim zaten.

Berber sadakati bitmiştir benim için. Zaten zam gelmiş. Berbere para yok gayrı. Hatta şampuandan bile tasarruf ederim.

Biri vardı; "Şampuan kullanmıyoruz, sarı toz bezi ile haftada bir tozunu alıyoruz" diyordu... o geldi aklıma :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar