Burada yazılan mesajlar sayesinde bazı entel dantel geçinen üyeler fena halde bazı şeyleri açık etmişler, benim için de iyi oldu, eyvallah Kenan hemşehrim.
Bir adamın sportif başarıları, memlekete ve hayata sunduğu katkı ayrı, yaşam tarzı ve fikri görüşleri ayrı değerlendirilebilir, ki doğrusu da o olmalıdır. Buradaki bence en büyük sıkıntı kişinin bunları biribirine karıştırıp karıştırmamasıdır. Karıştırdığı anda ortalık burada olduğu gibi karışıyor. Ve ne yazık ki bizim memlekette bunları karıştıran çok fazla ünlü, anlı, şanlı tip var.
Bu arada bu konudan kelam, fıkıh, meale filan nasıl ulaştınız arkadaşlar, tebrik ediyorum. Ama doğru, birileri her yerden her konudan buralara ulaşma yetisine fena halde sahip memleketimizde. Bu tip konulardaki görüşlerimi yazmayacağım yazarsam ortalık karışır çünkü.(Ki şu anda bile karışabilecek kapasitede bu net)
Bir şeyler okumak isteyenlere tavsiye, "o oradan okunmaz, bu buradan okunmaz diyen kimseye aldırış etmeyin, istediğiniz gibi ama çok kaynaktan çok yönlü okuyunuz". Her şey her yerden ve her türlü okunabilir, yeter ki at gözlüklerinizden, dogmalardan uzak okuyunuz ve okurken tüm inanç ve ideolojilerinizi bir an için kenara bırakarak bilimsel gözle okuyunuz yeter. (Bak şimdi malum enteller mesaj yazacam yorum yorum yardıracam diye nasıl harekete geçiyorlar):cherry: Ha bak ne dedim, "entel" dedim, entellektüel demedim.:bounce:
Hadi eyvallah.
Ben foruma ara vermek istiyom, dur bi reyize de danışam gelem.:cherry:
Yanlış anlaşılmasın, admin'i kastediyorum reyiz olarak, neticede bu sitenin reyizi o di mi ama:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
NOT: Kenan'ı sportif başarılarından dolayı tebrik ediyorum, hep etmişimdir, ama zaman zaman yaptığı açıklamaların en azından kendisi gibi düşünmeyen sporsever, motosikletseverlerde antipati yarattığı kesindir, bir sporcu hele hele uluslararası başarı sağlayan bir sporcu bunları hesaba katarak açıklamalar yapmalı ve hatta yaşamalıdır bana göre. Çünkü sporculukta, milli ortamda temsiliyeti de barındıran sporculukta şahsi fikirlerin özellikle de siyasi ve ideolojik bazda fazlasıyla ortaya dökülmesi, bir yazarın ya da bir çizerin, edebiyatçınınkiyle aynı şey değildir, çünkü spor pek çok farklı görüşten insanı sadece o spor için aynı yerde buluşturan bir şey. Burada bin tane ayrı görüşten insanız, napıyoruz, motosiklet ortak noktasında buluşuyoruz, yoksa sokakta karşılaşsak pek çoğumuz birbirimizle muhatap olmayız, spor da bunun gibi bir şey.
Beşiktaş'ı ya da FB'yi seven bin farklı düşüncede insan var, ama takımının maçını izlerken hepsi aynı tribündeler ve kavga etmiyorlar. İşin içine siyaset, ideoloji girdiği anda kimse ötekinin gözünün yaşına bakmaz aynı takımı tutsa bile.
Sporcuların ve belki popüler sanatçıların da(bilhassa müzisyenlerin) bu tip işlerde nasıl hareket etmeleri gereğine dair birer danışmanlık hizmeti ya da sağlam donanımlı bir danışman tutmaları belki de daha iyi olur.Hani yaşam koçu diyolar ya(boş beleş güzel iş) onu kastetmesem de onun daha ciddisi bir şey, esasen menajerler bundan var ama, menajerin kendisi de aynı boş kafada ise sonuç kötü olur tabii.
Neyse çok uzattım yav. ben istifa etmiştim yorumculuktan. reyiz var mı onay?:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
NOT2: Not 1'de yazdıklarıma baktım da sonradan, tamamının tam tersi de doğru olabilir ha. Siz bakmayın bana, neticede reyize danışmadan yazdık işte yalan yanlış:cherry: Admin reyiz beğenmezsen silebilirsin.

Hadi ben forum kariyerime son vermeye gidiyom, hoşça kalın!