Z-motoya sordun mu Sercan? Ben sordum, simdilik sorun yasamiyorum ama debriyaj teli ile beraber ilerde degistirmeyi dusunuyorum.Gaz telinin ellerinde oldugunu ve 60 lira oldugunu soylediler. Tabii acma ve kapama teli beraber alicaksin o zaman 120 lira yapiyor. GV 250 nin debriyaj telini gecen sene 70 liraya aldigimi dusununce fiyat o kadar abarti degil. Ebay linklerini hatirliyosan 27 dolar fiyati vardi, bunun uzerine kargoyu da ekle, 30-35 dolar arasi bi fiyati olur, 35 desen iki tel 70 dolar, yani 125 lira falan yapar, dolayisiyla ebayden almak bu urun icin mantikli degil. Hatirlarsan sana linkleri verdigimde z-motoya bir sor, eger fazla gelirse fiyat ebayden alirsin demistim, demek ki gaz telini ebayden almak avantajli olmuyormus

Z motonun fiyat politikasi ilginc, bazi urunlerde 4-5 katina varan fiyatlar veriyorlar, bazi urunlerde ise nerdeyse yurtdisi ile ayni fiyati veriyorlar, daha once bizim topikde de belirttigim uzere yurtdisindan kargo dahil 60 liraya gelen bir tane aynaya 195 lira fiyat vererek benim nefesimi kesmislikleri vardir mesela

r: