Arkadaslar ben motordan hic anlamiyorum. Neyin pesindesiniz anlamadim. Yorumlariniz cok kabaca.
Serdar 1547 tesekkur ederim.
Eger ne alacagimi bilsem burdan neden yazim. Ayrica 31 yasindayim. Kanim okadar da deli akmiyor artik. Hiz yapacagimi cok zannetmiyorum. Motor buyuk olunca direk hiz mi yapiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Neden ruhsatsiz silah bulim. Ruhsatliyla cabuk ölunmuyor mu?
dostum hızlı kullanma isteğin olamyabilir ölmen için illa hızlıda gitmen gerekmiyor bahsettiğin makineler yanlış bi gaz açımında tek tekere kalkacak ve seni üstünden atabilecek potansiyelde makineler en basidi sen bu motoru bi bayırda azcık fazla bi gazla kaldırsano motor seni altına katacak sonra bizde gazetede orada burada duyup yinemi ya demicez evet yorumlar kaba çünkü buradaki insanlar bıktı artık bisiklet binen her motora biner mantığıyla parası varsa her motora binebileceğini düşünen insanlardan
oturduğum muhidin hastahanesinin baş hekimi prof. adam 2 yıldır önce cbf150 ile 1 yılda 15 bin km şimdi cbr250 ile 24 bininde ve hala arzuladığı fazer için 40 bin km yapmayı bekliyor bu adam neden bekliyor bi düşün ? bi forumları araştır lütfen kimse senin kötülüğünü düşünmüyor ama illa karalıyım diyorsan bence hayabusa alen azından adın kalır hayabusayayla başlangıç yaptı derler sonrasını söyleyemezler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
bu arada nedne küçük dersen ? en başta tehlikeli bi duruma istesende zor düşersin kolay tekere gelmez üstünden atmaz düşsen kalksan canın acımaz hem maddi hem manevi hemde kullanımı kolay bu motorların tavsiye edilmesindeki ana sebep şunları öğrenmen
trafikte nerede durman gerekiyor
viraja ne açıyla nereden girip nereden çıkacaksın
nerede gaz açıp nerede gaz kapatacak nerede debriyaj kullanacaksın
nerede hangi durumda hangi freni kullanacaksın
trafiği nasıl okuyacaksın
bunlar gibi en az 20 sebep daha sayılabilir
saygılarımla