ER 5 Tiger Egzoz sesi merak edenlere

egzoz'u değiştirmeyi düşünüyordum ama arkadaşlar sesi güzel bırak kalsın dediler onlarımı kıracağım bıraktım kaldı :p birde ilave gerekli parçalar'da var basit ama işlevleri güzel.topcase aparatı,koruma takozları,gösterge lambaları,çakar'lar gibi.kendi imalatım oldugundan estetik olmayabilir ama iş görmesi önemli gerisi bahane.

http://www.youtube.com/watch?v=Ak6-mw2FDjQ

diğer video link

http://www.youtube.com/watch?v=jNng9R7xXaY

herkez aynı hatayı yapıyo kamerayı egzosun içine sokuyolar sesten bişi anlaşılmıyo :silent: osbourne abi ne duydunda güzel dedin anlamyamadım. arjantili abim daha güzel videolarda görüşmek üzere. ( motorunu sevdim emek işçilik güzel :wiinkk: )

herkez aynı hatayı yapıyo kamerayı egzosun içine sokuyolar sesten bişi anlaşılmıyo :silent: osbourne abi ne duydunda güzel dedin anlamyamadım. arjantili abim daha güzel videolarda görüşmek üzere. ( motorunu sevdim emek işçilik güzel :wiinkk: )

osbourne ve ben Tamerin motosikletini yakından gördüğümüz için video izlememize gerek yok...
istediğim zaman gider dinlerim sesini..böyle bir şansımız var yani..:p

telefonun mikrofonun'da sorun oldugu için yaklaştırdım,ses çıkmaz filan boşuna yüklemek için uğraşmayayım dedim ,işi garantiye almak yani :p
onlar daha önce canlı performansını izlemişlerdi ordan biliyorlar :p
kısmetse senidee görmek isteriz buluşmalarda :cat:

gelmem çok zor balıkesirdeyim artı subatta askerim inş. sizlerle tanısmak güzel olurdu ama allah nasip ederse askerden sonra bi istanbul gezisi yaparım sanırım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoca diyoruz kızmıyorsundur inşallah,yoksa isimi ara sıra hatırlatsan öyle söyleriz,benim zaten isim yazıyor profilde Tamer :) orjinal egzozlu halini gördüm kuzu gibi maşallah :p bu arada açık alanda'da kısa vir ses örneği vardı
bu da link
http://www.youtube.com/watch?v=T8PFW7AninA

Hoca lafı çok hoşuma gidiyor.:p Boşversene nik işte değişmiyor:pr:,Gökhan ismim.:)
Bu vidyoda ses daha belli ve net, böğürüyor resmen motor.:cat:

osbourne ve ben Tamerin motosikletini yakından gördüğümüz için video izlememize gerek yok...
istediğim zaman gider dinlerim sesini..böyle bir şansımız var yani..:p

ayıpsın Samet her zaman bekleriz.biraz da senin Canavarın sesini dinleriz ama benim ufaklık korkmasın abisinden sonra :p bir ara benim gece nöbetinde çay demliyeyim iş yerinde Adalar manzarasına karşı içeriz iki lafın belini kırarız. :p

inşallah olur ya..gerçi bu hafta pazartesi gündüz - gece sonrası haftasonuna kadar gece çalışacağım..sonra bir hafta normal sonra yine aynı...
yakında burası kim?? ben neresiyim demeye başlıyacağım:queen:
dengem bozuldu yaw!!:p

Hoca lafı çok hoşuma gidiyor.:p Boşversene nik işte değişmiyor:pr:,Gökhan ismim.:)
Bu vidyoda ses daha belli ve net, böğürüyor resmen motor.:cat:

O zaman gökhan hocam deriz :p yoshi kadar olmasa'da 2 silindirin sesi anca bu kadar :) kısa egzoz fena ses veriyor ama.yinde 4 silindirdeki ses bir başka oluyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

inşallah olur ya..gerçi bu hafta pazartesi gündüz - gece sonrası haftasonuna kadar gece çalışacağım..sonra bir hafta normal sonra yine aynı...
yakında burası kim?? ben neresiyim demeye başlıyacağım:queen:
dengem bozuldu yaw!!:p

desene sen'de benim gibi durmadan vardiyeya devam :pale:
ben bu hafta sonu izinliyim kaçamak yaptım :p
çarşambaya kadar ara nöbetteyim 15:00-20:00 çarşamba akşamı dahil salı gününe kadar 20:00-08:00 nöbete devam :pale: Allah yardımcımız olsun ne diyim.yarın yola devam hazır hava güzelken biraz dolaşmalı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar