er-5 marşı basmıyor

arkadaşlar merhaba
kawasaki er-5 motorum var. dün akşam çalışır halde stop ettim . ertesi akşam çalıştırmaya çalıştığımda kontağı çeviriyorum ışıklar yanıyor marşa basıyorum bir tık sesi geliyor ve tüm ışıklar kayboluyor. aküden artık güç alamıyorum bir 5 dakika sonra kendi kendine tüm elektrik geri geliyor yeniden marşa basıyorum bir tık sesi geliyor yine herşey gidiyor. motor da çalışmıyor . sizce problem nedir ?

mars motoru kablolarında bi kısa devre söz konusu olabilir mi ? kontrol ettin mi ?

etmedim etmeye çalışayım . durup duruken neden kısa devre olsun ki kablolar.

arkadaşlar merhaba
kawasaki er-5 motorum var. dün akşam çalışır halde stop ettim . ertesi akşam çalıştırmaya çalıştığımda kontağı çeviriyorum ışıklar yanıyor marşa basıyorum bir tık sesi geliyor ve tüm ışıklar kayboluyor. aküden artık güç alamıyorum bir 5 dakika sonra kendi kendine tüm elektrik geri geliyor yeniden marşa basıyorum bir tık sesi geliyor yine herşey gidiyor. motor da çalışmıyor . sizce problem nedir ?

kutup başlarını bi sök temizle tak yıne dene olmazsa kısa devre var makınada

aküden şüpheleniyorsan, takviye yaparak çalıştırmayı dene, ikinci bi akü desteğiylede de çalıştıramazsan ozmn tesisat ı kurcuklamak gerek.. olmadı en son marş motorunu kurcuklamak.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sadece akım yeterli gelmiyor.... Kutup başlarına sıcak su dök.... Gene olmassa akün arızalıdır..... Değiştirirsin sorun çözülür..:cat:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. akünün kutup başlarını temizleyip yeniden taktım ve problem düzeldi. makinem süper çalışıyor yollar bizimdir artık :)

kazasız belasız yollar dilerim.. problemi çözdüğüne sevindimm, seviyorum paylaşım topiclerini.. ;)

geçmiş olsun yazacak bi sorun kalmamış, motordaş görünce hemen yetişelim dedim ama geç kalmışım.
iyiki
:)

arkadaşlar merhaba

arkadaşım marş dinamonda bir arıza yok akü kutup başların oksitlenmiş kutup başlarını sök önce sıcaksu dök daha sonra kutup başlarını temizle sorun hallolur ...
geçmiş olsun...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. akünün kutup başlarını temizleyip yeniden taktım ve problem düzeldi. makinem süper çalışıyor yollar bizimdir artık :)

olay bitmiş bile :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar